Tentang kita

blog-ibu jari

Siapa kita

Shanghai Seven Trust Industry Co., Ltd, ditubuhkan pada tahun 2008, adalah sebuah syarikat berteknologi tinggi yang mengkhususkan diri dalam R & D, jualan, dan perkhidmatan bahan WPC, dengan ibu pejabat yang terletak di pusat kewangan antarabangsa - Shanghai Pudong district. Syarikat kami terlibat dalam R & D produk WPC dan memperkenalkan teknologi teras antarabangsa, dan dengan peningkatan dalam resipi bahan mentah dan teknologi pengeluaran, ia telah membentuk sistem struktur produk pelbagai jenis produk yang serius, yang merangkumi beberapa siri produk seperti lekapan luaran, panel dinding luaran, palam DIY, pagar dll dan berpuluh-puluh kategori lain, memenuhi kehendak pelanggan yang berbeza.

Syarikat kami memberi tumpuan kepada pengurusan kualiti produk, melengkapkan kesedaran perlindungan alam sekitar, dan ia adalah antara syarikat-syarikat pertama dalam industri ini yang disahkan dengan sistem pengurusan kualiti ISO9001, sistem pengurusan alam sekitar ISO14001 dan pensijilan CE Eropah.

blog-ibu jari

Konsep Perkhidmatan Kami

Semasa membantu para pelanggannya untuk mencapai manfaat maksimum, Seven Trust Group yang inovatif dan cemerlang juga bertekad untuk menjadi pengasas dan pengeluar produk bangunan yang mesra alam dan penjimatan tenaga di China dengan produknya yang cemerlang, teknologi profesional dan perkhidmatan yang ikhlas.

Perhatikan detail, kawalan mutu untuk halus. Setiap panggilan dari pelanggan adalah bantuan untuk mendapatkan beberapa penambahbaikan dan kami dengan tulus menerima maklum balas setiap pelanggan dan menyelesaikan masalah.

Reka bentuk dan pemasangan percuma yang ditawarkan. Pada masa ini terdapat 5 pereka profesional dan beratus-ratus pasukan perkhidmatan pemasangan, yang menawarkan perkhidmatan AZ kepada semua pelanggan.

0

Negara eksport

0

Nombor transaksi

0

Negara pemangku

0

Eksport bandar

Lawatan Pelanggan kami