PVC Fireproof Decking

papan dek komposit diskaun

Home»Produk PVC»papan dek komposit diskaun

papan dek komposit diskaun

Ruang tamu luar adalah bahagian penting rumah anda. Berikut adalah beberapa pemikiran tentang bagaimana untuk merancang dan membina papan dek komposit sebelum cuaca semakin hangat, Sudah tiba masanya untuk memikirkan cara memilih papan dek komposit diskaun .

Papan kepanjangan diskaun papan dek komposit kini ditawarkan dalam warna beraneka warna yang kelihatan seperti kayu keras yang diimport. Di samping itu, papan dek komposit ditawarkan dengan tepi beralur untuk lampiran pengikat tersembunyi. Penggunaan pengikat yang tersembunyi memberikan projek akhir penampilan permukaan tanpa pengikat sepenuhnya dan dengan betul mengasingkan permukaan dek untuk saliran dan aliran udara.

jika anda ingin membeli papan dek komposit yang berpatutan untuk Menghias taman anda, anda boleh memikirkan Seven Trust papan dek komposit diskaun , Faedah utama dek penyelenggaraan yang rendah ialah anda tidak perlu noda, mengelak atau cat dek seperti bahan kayu. Bahan-bahan penapisan sintetik berkualiti tinggi yang lebih tinggi dijual dengan jaminan terhadap pemisahan, retak, kerosakan dan kerosakan serangga. Jabatan bangunan tempatan anda mungkin menghendaki produk yang anda pasang mempunyai laporan perkhidmatan penilaian dari makmal pengujian bahan yang diakreditasi untuk memberikan bukti bahawa penghiasan akan memenuhi piawai seni bina tertentu. Anda boleh mendapatkan senarai lengkap laporan ESR di sini. Pertimbangan lain adalah arahan pemasangan. Sesetengah papan penyelenggaraan penyelenggaraan yang rendah boleh diskriminasi dengan skru benang khas khas untuk mengelakkan bahan dari & quot; mengilat & quot; atas permukaan. Sistem pelekap lain mempunyai kelebihan tepi untuk memberikan permukaan untuk memasang klip penahan tersembunyi.

Tujuh Tabung Amanah komposit dan pagar tidak memerlukan pengedap, penamat atau pewarnaan, dan papan dek komposit diskaun dengan teknologi papan dihadkan baru tidak akan pudar dalam warna atau noda.

Post sebelumnya: kos untuk membina dek
Post seterusnya: dek plastik kayu

Tinggalkan komen

Alamat e-mel anda tidak akan diterbitkan.

Produk berkaitan tahan api PVC