PVC Fireproof Decking

ulasan lantai beranda

Home»Produk PVC»ulasan lantai beranda

ulasan lantai beranda


Ruang luar rumah anda adalah lanjutan pedalaman, tempat yang akan dinikmati beberapa bulan dari tahun dan beberapa tempat sepanjang tahun. Adalah masuk akal bahawa membina atau mengemaskini geladak boleh meningkatkan nilai rumah anda dan memberikan tempat percutian yang damai.

Ukiran kayu adalah pilihan utama bagi pemilik rumah. Tetapi dek papan papan sintetik menawarkan penampilan yang baik dengan pemulihan kurang. Komposit, yang bercampur dengan kayu dan plastik, telah merosot dengan populariti kayu. Ada juga yang mengandungi plastik kitar semula.


Dengan begitu banyak bahan yang ada, sukar untuk mengetahui yang akan menjadi ujian masa. Gunakan panduan membeli ini untuk mempertimbangkan pilihan pintar yang sesuai dengan anggaran anda dan membantu membuat ruang yang kedua-dua santai dan mudah dijaga.


Pembaikan atau Ganti: Adakah Masa untuk Deck Baru?


Sekiranya pengukir anda mempunyai retak, kelihatan kotor, atau mengalami kecacatan, sudah tiba masanya untuk memutuskan sama ada untuk memperbaiki atau menggantikannya sepenuhnya.


Tanda-tanda dek yang tidak selamat mungkin tidak jelas sehingga pemeriksaan keselamatan sangat penting ketika memutuskan untuk memperbaiki atau mengganti. Selain itu, jika dek anda dibina sebelum tahun 2004, ia mungkin diperbuat daripada kayu yang dirawat dengan arsenat tembaga kromat. Penapisan secara tetap membantu untuk mengelak arsenik toksik yang mengandungi CCA decking. Tetapi jika penamat itu mengelupas atau haus di tempat-tempat, kami mencadangkan menyewa pro yang dilengkapi dengan selamat untuk menghapuskan penamat lama, habuk, dan serpihan dan kemudian membetulkannya. Berikut adalah beberapa pertimbangan lain yang perlu diingat.


Pelengkap Reka Bentuk Rumah Anda


Lebar dek, warna dan kemasannya, dan reka bentuk pagar adalah elemen reka bentuk yang penting. Ladang ranch, ladang ternak, atau gaya rumah kontemporari boleh berfungsi dengan baik dengan banyak reka bentuk dek. Lebih mencabar untuk membuat kerja dek dengan gaya yang lebih tua, seperti banglo Tudor, kolonial, atau 1920-an. Banyak pengeluar dek sintetik menawarkan pelbagai pagar,


Sidstep Missteps


Kuku dan skru murah, mudah dikendalikan, dan sesuai untuk hampir apa-apa bahan. Tetapi kuku boleh menjadi longgar sepanjang masa, sementara skru lebih kekal. Skru bersalut seramik datang dalam beberapa warna, yang membantu mereka menggabungkan.

Untuk mengelakkan papan pecah, lubang perintis gerudi untuk kuku, skru countersink dalam kayu, dan lubang skru predrill ke komposit. Pilih pemadat zink bersalut atau lain-lain tahan kakisan, dan gunakan pengikat kanan untuk komposit. Juga pertimbangkan pengikat tersembunyi atau sistem yang menyembunyikan lampiran.

Sebelum pewarnaan, cuci tekanan atau berus permukaan lama dengan penyelesaian pembersihan. Sekiranya ada acuan dan cendawan yang tinggal, keluarkannya menggunakan larutan 1 peluntur dan 3 bahagian air. Apabila pewarnaan, gunakan banyak kot sebagai pengilang yang mengesyorkan. Dan pastikan sekurang-kurangnya 50 darjah F dari noda masa digunakan sehingga ia kering sepenuhnya.

Post sebelumnya: Return to the list
Post seterusnya: alternatif penaik murah

Tinggalkan komen

Alamat e-mel anda tidak akan diterbitkan.

Produk berkaitan tahan api PVC