PVC Fireproof Decking

Kos Komposit Plastik Kayu

Home»Produk PVC»Kos Komposit Plastik Kayu

Kos Komposit Plastik Kayu

Komposit plastik kayu dirujuk kepada WPC sebagai bahan mentah kayu utama, dengan Menghasilkan komposit dengan pelbagai plastik dengan cara yang berbeza dan dikendalikan dengan baik Nilai tambahan tinggi komposit hijau berprestasi tinggi. Ia menggabungkan kelebihan Dan satu kayu plastik, bukan sahaja sebagai penampilan seperti kayu semulajadi, dan untuk mengatasi Kekurangannya, dengan anti-karat, kelembapan, serangga, tiada kestabilan dimensi yang tinggi. Memecahkan, tidak ada warping, dan lain-lain, kekerasan yang lebih tinggi daripada bahawa plastik tulen, mempunyai pemprosesan serupa Kayu boleh dipotong paku atau baut untuk menyambung ikatan boleh ditarik.

Produk-produk WPC, termasuk panel kayu, panel dinding, templat bangunan panel hiasan, lebuh raya jalan pantai pengasingan bunyi pembungkusan dan logistik dengan perhubungan kereta api Dulang, rak penyimpanan boleh melakukan gabungan pagar sempadan hiasan, tangga Railing boat cabin bulkhead partition office , meja luaran bermusim dan peti simpanan bangku, bingkai bunga boleh alih bingkai, bahagian-bahagian dalaman automotif (Pintu trim pintu, penutup tayar ganti lantai, papan belakang papan belakang, sarung tangan sarung tangan penutup belakang, dsb.) kita sedang membangunkan bahan-bahan kita juga termasuk bidai , Panel Bumbung.

Kerana WPC mempunyai rintangan cuaca yang baik, rintangan penuaan kayu yang begitu kuat Perabot luaran mempunyai kehidupan yang lebih panjang. Dari sudut pandangan ekonomi, WPC rendah kehilangan Paint percuma, pembaikan boleh dilakukan, jadi kos komposit plastik plastik tidak tinggi. WPC Secara beransur-ansur menggantikan kayu.

Beberapa lantai adalah jantung pokok dan bahan berdekatan yang dibuat dari bahan Kulit. Beberapa lantai kayu meninggalkan banyak Poland sebelum banyak serangga, lantai Kayu tidak begitu baik, kita mesti berhati-hati ketika membeli.

Shanghai Seven Trust Industry Co., Ltd kayu lantai adalah kayu asli sebagai bahan mentah, dan akhirnya dari spesies yang sama dari pemprosesan permukaan lantai kami. Kerana bahan semula jadi, dan sentiasa mengekalkan warna semula jadi dan cerah, mudah dibersihkan, adalah bahan bangunan yang benar-benar hijau. Strukturnya boleh dibahagikan kepada lantai rata, lantai lidah dan alur merujuk kepada integrasi lantai Jiemu merujuk lantai Jiemu

lantai kayu adalah kayu dan fungsi komposit plastik, struktur teras kayu teras yang kondusif untuk mengurangkan berat bumi kita, dalam suara dan pengudaraan, kelembapan dengan cepat supaya keadaan dasar lantai tetap kering. kos komposit plastik kayu tidak tinggi berbanding dengan yang serupa tetapi rasa pelan kayu semula jadi melihat lantai lain, penggerudian dan kuku cengkaman yang kuat. Lantai kayu dengan gloss permukaan lantai kayu dan warna kurang daripada lantai kayu pepejal. Persekitaran, kesihatan, dan kualiti plat tidak berubah dan rupa. Slip kalis air tahan dan tahan lama, sesuai untuk dapur bilik persekitaran, sekolah bilik mandi, hospital, pusat membeli-belah, taman permainan dan kawasan lain dari mandian mandi, kerana pengguna menumpukan pada pencemaran udara dalaman akan menggantikan lantai kayu bukan lantai laminat kalis air yang mengandungi formaldehid, mudah dipasang dan penyelenggaraan mudah dipakai ubah bentuk lantai kayu membosankan dan bahan bangunan, hiasan rumah telah menjadi kegemaran baru kami.

Post sebelumnya: papan dek komposit harga terbaik
Post seterusnya: lekapan komposit perabot luaran

Tinggalkan komen

Alamat e-mel anda tidak akan diterbitkan.

Produk berkaitan tahan api PVC