PVC Fireproof Decking

Pagar komposit

Home»Produk PVC»Pagar komposit

Pagar komposit

Lawan pedang komposit dan pegangan tangan lebih mahal daripada kayu tradisional. Apabila rata-rata sepanjang hidup geladak, ia sering lebih murah untuk menggunakan bahan komposit kerana ia bertahan lebih lama daripada kayu. Pagar kayu mungkin perlu diganti beberapa kali sebelum pagar sebanding diperbuat daripada komposit.

  Pertimbangkan berapa lama anda berhasrat untuk menjaga rumah apabila membuat keputusan jika kos tambahan komposit itu adalah berbaloi kepada anda. Sekiranya anda akan menjual rumah dalam tempoh lima tahun atau kurang, anda mungkin tidak akan menerima apa-apa faedah dari kehidupan komposit yang lebih lama.

Pagar komposit mempunyai banyak ciri: seperti penyelenggaraan rendah dan tidak pernah Lukisan, tetapi juga boleh dicat. Carpenter peka dan mesra mudah dipasang dan cepat untuk memasang penjimatan kos buruh, Berat ringan, Mudah untuk dipotong kepada panjang dan memasang, kalis air, kelembapan kalis, corak pelbagai, mudah dibersihkan, penebat haba, dan penebat bunyi .Will tidak karat, Rot, anti-karat, Anti-bakteria, anti-penuaan

Post sebelumnya: pengeluar dek komposit
Post seterusnya: panel pagar komposit

Tinggalkan komen

Alamat e-mel anda tidak akan diterbitkan.

Produk berkaitan tahan api PVC