PVC Fireproof Decking

Pembekal Komposit Plastik Kayu Murah

Home»Produk PVC»Pembekal Komposit Plastik Kayu Murah

Pembekal Komposit Plastik Kayu Murah

Komposit plastik kayu terbentuk dari dua atau lebih bahan yang berbeza. Apabila digabungkan, kualiti dari bahan yang baru dibentuk adalah lebih tinggi daripada komponen individu. Proses penggabungan adalah amalan fizikal dan bukannya satu bahan kimia, oleh itu bahan wpc memperlihatkan ciri gabungan bahan bahan mereka.

Komposit plastik kayu boleh digunakan untuk hiasan lanskap, hiasan dalaman dan luaran, lantai, pagar, pot bunga, pavilion. Komposit plastik kayu tidak memerlukan pemprosesan sekunder (seperti venir, pemindahan, cat, dan sebagainya), dan mempunyai tekstur kayu semula jadi.

Produk komposit plastik kayu dengan api, air, mengambil bahagian dalam tahan kakisan terhadap kelembapan, dimakan oleh rama-rama, kulat tidak lama, keasidan dan alkali, tiada racun, tiada pencemaran, dan prestasi yang sangat baik, kos penyelenggaraan yang rendah.

Profil komposit plastik jenis kayu ini boleh digunakan sebagai papan lantai, dipasang di kawasan luaran, jalan raya dan jalan taman, dan melakukan keunggulan yang luar biasa di halaman lereng halaman, taman, komuniti taman, pemandangan air, laluan tepi pantai atau gazebo, jalan raya dan papan papan, dermaga, dll. Ia juga boleh digunakan sebagai kerajang, baluster, pergola, rak bunga dan pokok dll.

di mana untuk membeli pembekal komposit plastik kayu murah , dialu-alukan untuk Shanghai Seven Trust Industry Co., Ltd, Syarikat kami memberi tumpuan kepada pengurusan kualiti yang tinggi, daripada syarikat-syarikat utama dalam industri ini untuk menjadi berlesen menggunakan sistem pengurusan kualiti ISO9001, sistem pengurusan persekitaran ISO14001 dan pensijilan CE Eropah.

Post sebelumnya: bahan dek luar
Post seterusnya: penghiasan komposit diskaun

Tinggalkan komen

Alamat e-mel anda tidak akan diterbitkan.

Produk berkaitan tahan api PVC