PVC Fireproof Decking

Pembuat Komposit Kayu dan Plastik

Home»Produk PVC»Pembuat Komposit Kayu dan Plastik

Pengilang Komposit Kayu dan Plastik

Eco Friendly Composite Wood Decking

Kayu komposit komposit adalah alternatif kepada dek kayu semua dan diperbuat daripada bahan-bahan yang boleh termasuk plastik kitar semula dan buluh dan serat kayu. Banyak produk penapisan sintetik atau komposit telah berkembang sebagai refleksi alam sekitar di mana kita hidup dan hijau, eko dan LEED berkelayakan atau diperakui.

Menggaji teknologi yang menawarkan perlindungan terhadap kemerosotan UV dan penyerapan air. Komposit adalah campuran polietilena berketumpatan tinggi dan debu kayu yang dikitar semula. Kitar semula dan plastik semula dan kayu buangan. Kebanyakan bahan mentah ini berasal dari beg plastik runcit, filem plastik, dan serat kayu sisa.

Jika anda berfikir untuk membina sebuah dek untuk halaman belakang anda atau menggantikan dek kayu anda yang sedia ada, maka anda mungkin mempertimbangkan pengkalan komposit. Walau bagaimanapun, tidak semua bahan pelekat komposit dibuat sama, Kualiti beberapa jenama terkenal telah terbukti kurang daripada yang diiklankan. Jadi, Siapakah yang terbaik pengeluar komposit kayu dan plastik

Pengilang Pengilang Kayu Komposit

Tujuh Amanah. Salah satu pengeluar pengilang kayu komposit yang terbaik di dunia, yang berpangkalan di Shanghai, China dan ditubuhkan pada tahun 2008, adalah pengeluar utama pengukir kayu komposit. Dek komposit kayu kami dibuat dengan mengitar semula kayu sisa, balut pallet yang ditanggalkan, dan beg kedai runcit plastik. Seven Trust WPC Decking boleh didapati dalam lima julat produk, semua direka dengan teliti untuk menyerupai kayu asli dalam warna dan tekstur. Kerana dek kayu komposit mengandungi serat kayu semulajadi, pudar sedikit akan berlaku dengan pendedahan kepada cahaya matahari dan kelembapan.

Tujuh Amanah menggabungkan ciri-ciri yang terbaik dari dek plastik dan dek. Diperbuat daripada serat kayu balak 60% dan plastik HDPE 30% yang dikitar semula, Seven Trust juga mempunyai bahan tambahan warna, pelindung UV (sesuai untuk dek renang komposit). Bahan-bahan dipanaskan, bertekanan dan diekstrusi ke dalam bentuk pengukir. Tujuh Amanah tidak mempunyai formaldehid dan tidak ada rawatan kayu yang berbahaya, Kami fikir ia adalah pengikat komposit yang terbaik di pasaran untuk keadaan pasaran: 95% bahan kitar semula, penyelenggaraan ultra rendah, pemasangan mudah, ramuan bukan toksik, jaminan 15 tahun, Pilih SevenTrust pengeluar komposit kayu dan plastik adalah pilihan terbaik anda.

Post sebelumnya: lekapan lekapan luaran
Post seterusnya: Pengkelasan komposit 2x6

Tinggalkan komen

Alamat e-mel anda tidak akan diterbitkan.

Produk berkaitan tahan api PVC