PVC Fireproof Decking

Pengilang lantai mesra alam

Home»Produk PVC»Pengilang lantai mesra alam

Pengilang lantai mesra alam

Hickory dianggap sebagai salah satu hutan yang terbaik di alam, dengan kekuatan tegangan yang mengikat keluli. Ia juga merupakan salah satu hutan yang paling indah dan luar biasa. Para pengilang kayu telah lama mengagumi corak-corak yang menarik dari jantung kayu kuning yang berwarna kuning dan kaya. Ciri-ciri ini menjadikan alam semula jadi, lantai yang mesra alam yang memberikan kehangatan dan keanggunan di mana-mana hiasan rumah. Lantai kayu keras Hickory datang dalam pelbagai jenis tiga jenis: jalur, parket dan papan. Hickory meminjamkan dirinya ke papan lebar; Papan 12-inci sering digunakan.

Lantai mesra alam adalah rumput kosong yang tumbuh di kawasan tropika. Pengilang di Asia menggunakannya untuk membuat segalanya dari hidangan dan penyepit ke perabot dan rangka untuk bangunan. Menurut Jack Price, seorang penulis untuk Rumah Lama Ini, adalah perkara biasa di China untuk melihat bangunan konkrit dibina atas perancah eko.

Lantai mesra alam adalah pendatang baru untuk pembinaan rumah di Amerika Syarikat. Pengilang lantai mesra alam bergantung terutamanya pada buluh yang dibesarkan di ladang-ladang yang mapan di China. Mereka mengiris pucuk-pucuk, mendidih mereka untuk membuatnya kenyal, dan kemudian laminate rumput yang lembut ke papan padat. Kemudian mereka mengisar papan untuk panjang lancar dalam alur. Lantai yang dihasilkan tahan lama dan keras seperti maple atau oak. Lantai yang mesra alam datang dalam warna cahaya semulajadi yang menyerupai birch atau maple, dan versi gelap, carbonized.

Kelemahan Lantai Mesra> bermula dengan produk yang diimport walaupun ia tidak mengekalkan piawaian dan kemasan yang berkualiti. Kacang buluh yang murah, dibuat dari tangkai yang tidak matang, bukan sahaja cawan, tetapi juga penyok, goresan dan meleleh; ia boleh memancarkan formaldehid dan toksin kimia yang lain yang tidak selamat. Pengeluar berkualiti tinggi membuat produk dengan selamat yang mengikuti piawaian keselamatan EO Eropah dengan dokumentasi yang menyokongnya. Walaupun ia adalah kelembapan tahan, terlalu banyak air boleh merosakkan lantai, jadi jangan pasangkannya di bilik mandi atau kawasan dengan kandungan lembapan yang tinggi.

Untuk memastikan anda memilih produk yang berkualiti, cari logo Majlis Pemantauan Hutan atau minta dokumentasi mengenai bahan kimia yang digunakan dalam pembuatan dan selesai lantai. Pilih produk yang mempunyai sekurang-kurangnya lapisan permukaan tebal 1/4 inci untuk hasil yang terbaik. Semak bahan-bahan penamat: Lantai eko berkualiti tinggi termasuk lima hingga tujuh lapisan finish produk aluminium oksida dan topcoat seramik yang menentang calar apabila dibandingkan dengan produk yang hanya mempunyai beberapa lapisan poliuretana.

Post sebelumnya: dek komposit polimer kayu
Post seterusnya: bahan penghiasan patio

Tinggalkan komen

Alamat e-mel anda tidak akan diterbitkan.

Produk berkaitan tahan api PVC