PVC Fireproof Decking

atas geladak kolam tanah

Home»Produk PVC»atas geladak kolam tanah

di atas geladak kolam tanah

di atas ciri geladak kolam tanah:

 

Pertama, bukan slip

  

Dek kolam adalah ciri-ciri yang paling asas bukan slip, cat gelangsar tidak tergolong kepada kami, di jambatan pejalan kaki, stadium, dek kapal, platform luar pesisir, pontoon air boleh dilihat keadaan aplikasi pelapisan cat halus. Lapisan skid adalah salutan berfungsi, rintangan slip adalah mereka mempunyai ciri-ciri asas. Salutan tidak skid sama dengan cat biasa dari bahan asas, aditif dan bahan-bahan lain, kecuali terdapat agregat bukan slip, agregat bukan slip yang diberikan rintangan slipnya.

  

Kedua, geseran

  

Jika anda mahu di atas geladak kolam atas dengan geseran yang kuat, anda boleh memilih dek kayu, Tekstur bahan ini kuat, kekerasan permukaan yang tinggi, mudah dipakai, mengikut keperluan untuk membuat warna yang berbeza, ciri-ciri anti-penuaan, hiasan taman luaran sepanjang hayat, reka bentuk landskap, taman, lantai, kerusi landskap, pagar membuat bahan pilihan. Kapasiti tinggi rintangan UV, dan kestabilan warna, sesuai untuk pemasangan dek kolam.

di atas geladak kolam tanah membeli:

  Shanghai Seven Trust Industry Co., Ltd, dek kayu, Produk dengan kebakaran, air, terlibat dalam kelembapan tahan terhadap kelembapan, dimakan oleh rama-rama, kulat tidak lama, asid dan alkali, tiada racun, tiada pencemaran, dan prestasi yang sangat baik, kos penyelenggaraan yang rendah, kemudahan pemasangan.

Post sebelumnya: Pengkelasan komposit 2x6
Post seterusnya: idea menghias halaman belakang

Tinggalkan komen

Alamat e-mel anda tidak akan diterbitkan.

Produk berkaitan tahan api PVC