PVC Fireproof Decking

bagaimana untuk membina penapak Untuk belakang rumah

Home»Produk PVC»bagaimana untuk membina penapak Untuk belakang rumah

bagaimana untuk membina penapak Untuk belakang rumah

Jika anda selalu bermimpi untuk membina dek anda sendiri, tetapi teragak-agak untuk mengatasi projek pembinaan yang besar, rumit, anda boleh mendapat berita baik, cara membuat dek dapat menjadi cabaran besar tetapi ia pasti bernilai usaha! Kami akan membantu anda melakukannya dengan panduan langkah mudah yang mudah ini, dan jika anda mempunyai sebarang soalan, anda sentiasa boleh meminta Ahli Pasukan kami.

pertama, Apabila membina sebuah dek, terdapat banyak perkara yang perlu diambil kira. Jenis bahan yang anda perlukan, rancangannya, akan kayu diperlakukan tidak dirawat, berwarna atau tidak bernoda. Perkara pertama yang perlu dilakukan ialah membuat rancangan untuk projek anda. Pastikan semua pengukuran adalah betul. Ini akan membantu dengan mana-mana kelengkapan di mana tepi akan memenuhi pintu.

pilih bahan penapisan terbaik adalah penting untuk bagaimana untuk membina pagar Untuk belakang rumah , Kayu, sama ada dirawat atau cuaca semulajadi dan tahan serangga, adalah apa yang biasa dipikirkan untuk bahan dek. Walau bagaimanapun, dek komposit sedang meresap ke dalam bangunan dek. Kos awal adalah lebih tinggi, tetapi dari masa ke masa anda sebenarnya boleh menjimatkan wang jika dibandingkan dengan pembersihan, refinishing dan akhirnya menggantikan papan dek kayu. Sesetengah waranti adalah sehingga 20 tahun atau lebih.

Namun, seperti dek kayu lapis lembut (dan betul demikian) terdapat pilihan lain untuk dipertimbangkan yang juga tahan cuaca, tahan UV, dan tahan serangga, seperti cedar. Tambahan pula, terdapat banyak pilihan di dek kayu keras yang terbukti menjadi lebih hangat, padat, dan sering memaparkan spektrum warna yang lebih konsisten dan lebih halus.

Menambah bangunan dek di rumah anda akan menjadikan ruang lebih luas, dan anda meletakkan sesuatu yang penting ke geladak atau anda boleh menggunakan dek untuk berehat. Terdapat beberapa petua manfaat untuk anda membina geladak. Anda perlu memilih bahan penaik, dengan menggunakan kayu akan menjadi pilihan tradisional yang boleh menjadi serangga dan tahan cuaca, kos yang lebih tinggi, dan mudah dibersihkan dan dikekalkan sehingga jaminan lebih dari 20 tahun.

bagaimana untuk membina pagar Untuk belakang rumah , membina kecil, dek atas gred yang mudah. Apa yang anda perlukan adalah beberapa alat asas pertukangan dan keinginan untuk melabur ekuiti peluh.

Post sebelumnya: bahan penghiasan patio
Post seterusnya: lantai teres yang mahal

Tinggalkan komen

Alamat e-mel anda tidak akan diterbitkan.

Produk berkaitan tahan api PVC