PVC Fireproof Decking

bahan penghiasan patio

Home»Produk PVC»bahan penghiasan patio

bahan penghiasan patio

bahan penghiasan teras , Deck kayu menambah ruang yang mencukupi untuk menghiburkan di luar, tetapi ruang antara papan menyediakan peluang untuk air meresap melalui dek atas ke teras bawah anda. Saliran ini dengan cepat boleh menyebabkan peredam dalam parti anda dan membuat dek anda kelihatan kurang menarik untuk tetamu. Meletakkan bahan di bawah dek kayu membolehkan anda mengekalkan paparan kayu desa dek sambil menyediakan bahan yang menghalang bocor.

Teras konkrit lama yang retak, sebahagiannya boleh menjadi mata jika tidak bahaya keselamatan. Memusnahkannya dan menggantikannya dengan konkrit yang baru dituangkan adalah proses yang berorientasikan tenaga kerja tetapi ekonomi. Sebaliknya, pertimbangkan untuk melindungi patio konkrit dengan penapisan. Pilih dari pelbagai bahan termasuk kayu yang dirawat seperti pain atau cedar atau produk penyelenggaraan yang lebih rendah seperti penghiasan komposit atau PVC. Mulakan dengan mengamankan pelari dua atau empat, atau tidur, ke konkrit, kemudian pasangkan pelekat ke pelari. Simpan saliran dalam fikiran, dan hasil akhir adalah permukaan yang menarik dan tahan lama.

Bahan penghiasan teras boleh direka bentuk daripada pelbagai bahan. Konkrit, marmar, travertine dan kayu adalah pilihan yang popular. Setiap bahan ini boleh didapati dalam pelbagai pilihan, bijirin dan warna.

Sama ada kawan-kawan yang menghiburkan atau mencari tempat yang tenang untuk minum kopi pagi, dek luar atau teres boleh menjadi tambahan yang indah di rumah. Persoalan sama ada untuk memasang bahan penghiasan patio atau batu patio masih kekal, bagaimanapun, dan harga masing-masing tidak datang hanya semasa pemasangan awal, tetapi juga dalam penyelenggaraan dan penyelenggaraan.

Apakah Dek Anda Digunakan Untuk?
  Menilai penggunaan dek anda. Bahan yang berbeza mempunyai manfaat sendiri dan kualiti bintang. Sebelum anda memilih warna, anda mesti memilih bahan. Terdapat banyak pilihan warna untuk setiap bahan.

Pertimbangkan jika tapak anda akan digunakan dengan kolam. Contohnya, anda mungkin suka melihat jubin yang digilap, tetapi ini akan menyebabkan risiko menyebabkan kemalangan tergelincir oleh kolam.

Memutuskan jika teras anda akan digunakan untuk menghiburkan tetamu, mempunyai parti dan barbeku. Trafik adalah faktor dalam apa bahan dan warna yang harus anda pilih untuk dek teres anda.

Adakah sebahagian rumah dibuka sehingga dek teras dan rumah menjadi satu? Warna dek harus berfungsi dengan baik dengan bahan dan warna yang dipilih untuk bahagian dalam rumah

Post sebelumnya: Pengilang lantai mesra alam
Post seterusnya: bagaimana untuk membina penapak Untuk belakang rumah

Tinggalkan komen

Alamat e-mel anda tidak akan diterbitkan.

Produk berkaitan tahan api PVC