PVC Fireproof Decking

cara membina dek

Home»Produk PVC»cara membina dek

cara membina dek

Jika anda selalu bermimpi untuk membina dek anda sendiri, tetapi teragak-agak untuk menangani projek pembinaan yang besar, rumit, anda boleh mendapat berita baik, cara membuat dek dapat menjadi cabaran besar tetapi ia pasti bernilai usaha! Kami akan membantu anda melakukannya dengan panduan langkah mudah yang mudah ini, dan jika anda mempunyai sebarang soalan, anda sentiasa boleh meminta Ahli Pasukan kami.

pertama, Apabila membina dek, ada banyak perkara yang perlu dipertimbangkan. Jenis bahan yang anda perlukan, rancangannya, akan kayu diperlakukan tidak dirawat, berwarna atau tidak bernoda. Perkara pertama yang perlu dilakukan ialah membuat rancangan untuk projek anda. Pastikan semua pengukuran adalah betul. Ini akan membantu dengan mana-mana kelengkapan di mana tepi akan memenuhi pintu.

pilih bahan penapisan terbaik adalah penting untuk bagaimana untuk membina pagar , Kayu, sama ada dirawat atau cuaca semulajadi- dan tahan serangga, adalah apa yang biasa dipikirkan untuk bahan dek. Walau bagaimanapun, dek komposit sedang meresap ke dalam bangunan dek. Kos awal lebih tinggi, tetapi dari masa ke masa anda dapat menyimpan wang jika dibandingkan dengan pembersihan, refinishing dan akhirnya menggantikan papan dek kayu. Sesetengah waranti adalah sehingga 20 tahun atau lebih.

Walau bagaimanapun, seperti dek kayu lapis lembut (dan betul demikian) ada pilihan lain untuk dipertimbangkan yang juga tahan cuaca, tahan UV, dan tahan serangga, sama seperti cedar. Tambahan pula, terdapat banyak pilihan di dek kayu keras yang terbukti menjadi lebih hangat, padat, dan sering memaparkan spektrum warna yang lebih konsisten dan lebih halus.

Menambah bangunan sebuah dek di rumah anda akan menjadikan ruang lebih luas, dan anda meletakkan sesuatu yang penting ke geladak atau anda boleh menggunakan dek untuk berehat. Terdapat beberapa petua manfaat untuk anda membina geladak. Anda perlu memilih bahan penapisan, menggunakan kayu adalah pilihan tradisional yang boleh menjadi serangga dan tahan cuaca, kos yang lebih tinggi, dan mudah dibersihkan dan dikekalkan sehingga lebih daripada 20 tahun jaminan.

bagaimana untuk membina dek , membina kecil, dek atas gred yang mudah. Apa yang anda perlukan adalah beberapa peralatan pertukangan asas dan keinginan untuk melabur sedikit ekuiti peluh.

Post sebelumnya: papan pengukir luar wpc dalam talian
Post seterusnya: pagar taman hiasan

Tinggalkan komen

Alamat e-mel anda tidak akan diterbitkan.

Produk berkaitan tahan api PVC