PVC Fireproof Decking

dek halaman belakang

Home»Produk PVC»dek halaman belakang

dek halaman belakang

Penutup lantai luar memerlukan penyelenggaraan teratur, sehingga tahan terhadap angin dan bukti hujan lembap dek belakang halaman tidak tidak peduli? Jawapannya sudah tentu tidak. Alam di luar lantai kayu masih di atas lantai, tetapi juga keperluan penyelenggaraan biasa. Pengetahuan penyelenggaraan lantai hari ini untuk membawa anda penyelenggaraan Raiders penyelenggaraan pekarangan belakang belakang , para pemilik ingin mengetahui penyelenggaraan lantai luaran, pastikan yakin dengan cermat.

Nombor waxing lantai tidak harus kerap: sesuai untuk waxing lantai boleh memainkan kelembapan, kerosakan, meningkatkan kilauan dan mudah untuk membersihkan kesan permukaan, tetapi jika bilangan terlalu lilin, akan menyebabkan kerosakan pada lantai. Lilin yang kerap boleh menyebabkan tumpatan lapisan lilin skala lilin, dan dua lapisan kelabu pertengahan lapisan lilin akan menjejaskan lilin.

Apabila menyapu lantai, di dalam air dan tambah sedikit titisan minyak salad, lantai boleh menjadi sangat cerah. Atau dengan susu masam, tambah sedikit cuka, bukan hanya dekontaminasi, tetapi juga menggosok dengan sangat cerah. Selanjutnya, kotoran di cat lantai, terdapat jus teh yang disediakan. Lap dengan noda briquette abu dibakar di lantai dapur, dan kemudian taburkan sedikit cuka di mop untuk mengelap lantai, mudah untuk menghilangkan noda.

Kedua, penyelenggaraan dek belakang belakang , suhu permukaan lantai tidak terlalu tinggi. Terutama dalam kehidupan seharian, anda tidak boleh membandingkan secara langsung kuasa tinggi atau barang-barang panas secara langsung di atas lantai kayu, permukaan lantai supaya tidak membakar cat, supaya lantai penuaan pramatang.

penyelenggaraan penghiasan halaman belakang : Papan tempatan kerana banyak fouling menjadi sukar untuk dibersihkan, anda boleh menggunakan agen degreasing dan air suam 25 ℃ bercampur sebelum menggunakan degreasers, lantai harus dibersihkan sepenuhnya . Untuk lantai fouling yang terlalu teruk, permukaan lantai kayu harus dipoles, dan kemudian lukisan semula, tetapi kaedah ini sepatutnya menjadi pilihan terakhir, kerana ia pasti membuat penukar lantai lebih nipis.

Post sebelumnya: lantai luar murah
Post seterusnya: dek kolam renang

Tinggalkan komen

Alamat e-mel anda tidak akan diterbitkan.

Produk berkaitan tahan api PVC