PVC Fireproof Decking

dek kolam renang

Home»Produk PVC»dek kolam renang

dek kolam renang

Pilih dek kolam mesti diperhatikan bahawa:

Pertama: untuk mengelakkan hujan, tidak kira jenis lantai kayu, yang bersifat hidrofobik. Jika oleh hujan, permukaan lantai akan menghasilkan perubahan warna dan fenomena retak. Dari masa ke masa, kehidupan lantai akan dipendekkan, jadi kami memilih geladak kolam perlu memberi perhatian untuk mengelakkan hujan.

Kedua: air bertarung, lantai kolam air permukaan di sana, jika kita tidak dirawat dengan segera, ia akan membawa kepada perubahan warna, kesan air dan keretakan dan fenomena lain. Sudah tentu, kehidupan akan dipendekkan, jadi kita harus menghapuskannya dengan cepat dan tetap kering.

Ketiga: untuk mengelakkan suhu yang tinggi dan rendah untuk lekapan kolam kolam renang dipengaruhi oleh persekitaran, memilih dek mesti mempunyai Kapasiti tinggi rintangan UV dan rintangan pudar;

gelanggang kolam renang Nota:

Pembersihan tidak boleh digunakan untuk membersihkan bola, calar pisau, kotoran, berunding dengan orang yang tidak boleh menggunakan kaedah konvensional untuk membersihkan, tidak menggunakan acetone, toluene dan bahan kimia lain sewenang-wenangnya; perlindungan kimia untuk mengelakkan banyak air untuk masa yang lama terjebak di permukaan lantai, air untuk jangka masa yang merendam lantai, boleh menembus lantai supaya gam lantai cair kehilangan lekatan, juga boleh membuat lilin lantai untuk melindungi permukaan stratifikasi lantai menyebabkan pencemaran, ia boleh menyebabkan air meresap ke dalam perubahan warna tingkat lantai;

Tujuh Amanah kolam renang menghias Penyelenggaraan yang rendah, Grooved untuk pengikat hiden, mudah dipasang, mudah dibersihkan.Kejajaran UV dan kestabilan warna adalah pilihan terbaik untuk kuat>.

Post sebelumnya: dek halaman belakang
Post seterusnya: dek luaran diy

Tinggalkan komen

Alamat e-mel anda tidak akan diterbitkan.

Produk berkaitan tahan api PVC