PVC Fireproof Decking

dek komposit borong

Home»Produk PVC»dek komposit borong

dek komposit borong

Jika anda ingin menghias komposit borong untuk merekabentuk geladak untuk di luar rumah anda, anda pasti tahu dan terlebih dahulu sama seperti reka bentuk dek kolam, anda membuat langkah pintar. Bukan sahaja dek baru anda akan menjadi tempat yang paling baik untuk anda berehat dan nongkrong, tetapi juga jika anda pernah menjual rumah anda, anda tahu bahawa nilai pasaran rumah anda akan naik, Sekarang datang dengan Reka bentuk dek luaran tidak perlu sukar, tetapi ia boleh menjadi sedikit luar biasa jika anda tidak pernah melancarkan reka bentuk dek luaran sebelum ini. Anda boleh mengambil kerja reka bentuk dek luaran dan memasang sendiri jika anda suka tetapi jika anda benar-benar ingin memastikan bahawa pekerjaan itu dilakukan dengan betul, maka anda akan mahu mengupah syarikat profesional untuk mendapatkan ini dilakukan untuk anda, anda boleh memilih tebal komposit jenama Tujuh Amanah, syarikat kami pengikat komposit borong adalah harga terbaik daripada dek komposit lain.

kami mempunyai semua yang anda perlukan untuk mencipta ruang luar yang indah dan tahan lasak. Mula-mula, tentukan sama ada anda ingin menggunakan kayu yang diolah tekanan, dek tebal tekanan atau pagar komposit dan pagar. Seterusnya, tambah komponen dek dirawat, balusters dan spindles, atau mungkin kekisi untuk keselamatan dan gaya. Dan jangan lupa tutup pos untuk menambah sentuhan peribadi ke jawatan akhir anda. Sekiranya anda membuat keputusan untuk menggunakan kayu lebih komposit, pemilihan noda dan pembalut kami akan membantu anda melihat rupa yang anda inginkan dan perlindungan yang anda perlukan untuk menikmati dek anda untuk tahun yang akan datang. Jika anda membina sendiri, kami mempunyai kuasa gergaji, skru dek dan banyak lagi untuk membantu anda mendapatkan kerja yang dilakukan dengan betul. Lihat bekalan membeli-belah kami membeli panduan untuk membantu anda membuat keputusan.

Kami juga berharap kepada anda secara peribadi kepada syarikat kami, kami akan melakukan yang terbaik untuk memenuhi keperluan anda.

Post sebelumnya: pagar taman hiasan
Post seterusnya: panel lekapan pagar taman

Tinggalkan komen

Alamat e-mel anda tidak akan diterbitkan.

Produk berkaitan tahan api PVC