PVC Fireproof Decking

dek komposit luaran

Home»Produk PVC»dek komposit luaran

dek komposit luaran

Berkenaan dengan lantai kayu luaran & quot; halus & quot ;, kelebihan dek komposit luar lebih ekonomik dan mudah untuk menjaga menarik sebilangan besar pengguna, dan lantai komposit lebih tahan calar dari kayu lantai, tetapi bagi keluarga dengan kanak-kanak yang, pengikat luar komposit kesihatan alam sekitar sangat penting, sama ada lantai kayu atau lantai laminat, sesuai untuk kanak-kanak bermain di awal yang sihat lantai.

Ketumpatan asas komposit luaran komposit diperkukuhkan yang berketumpatan pada umumnya adalah substrat ketumpatan tinggi, jika ketumpatan substrat terlalu rendah, ia akan menjadi penyerapan air yang tinggi, untuk kegunaan harian, kesan yang paling intuitif ialah jika lepuh selepas lantai, lantai terdedah kepada retak, fenomena ubah bentuk, substrat menentukan kestabilan lantai. Lantai Luar perubahan cuaca terjejas, jadi memilih lantai luar yang baik adalah sangat penting, dan Tujuh Amanah dihasilkan dari lantai kayu luar yang berkualiti, perlindungan alam sekitar, inovasi adalah yang terbaik.

Lihatlah betapa baik atau buruk yang asas pada saat membelinya? Lihatlah substrat lantai yang baik atau buruk, juga boleh melihat keratan rentas, jika seksyen kelihatan lebih halus, putih, ia menunjukkan lantai dasar agak baik, tetapi Jika hitam dan kasar maka kualiti substrat tidak cukup baik.

Lantai, walaupun bukan lantai kayu yang mesra alam dan lantai yang selesa dan berpatutan, tidak seperti lantai kayu tulen yang sangat halus, dalam hiasan rumah telah menjadi popular

Post sebelumnya: lekapan komposit perabot luaran
Post seterusnya: bahan pelekat terbaik

Tinggalkan komen

Alamat e-mel anda tidak akan diterbitkan.

Produk berkaitan tahan api PVC