PVC Fireproof Decking

dek komposit untuk dijual murah

Home»Produk PVC»dek komposit untuk dijual murah

dek komposit untuk dijual murah

Apabila pengukir plastik komposit yang kurang mencabar muncul di tempat kejadian pada tahun 1990-an, pemilik rumah gembira menggunakannya, walaupun harga yang lebih tinggi dan pemilihan warna yang terhad (kelabu). Sepuluh tahun kemudian, ketika syarikat mula menawarkan produk-produk baru yang kelihatan seperti cedar segar dan walnut Brazil tetapi tidak pernah menjadi kelabu, penjualan komposit berlepas. Tally tahun lepas datang kepada $ 1 bilion. Kepopularan itu merupakan rangsangan besar bagi alam sekitar, juga, kerana kebanyakan komposit dibuat dari sisa: habuk papan, menggunakan kendi susu plastik, dan beg membeli-belah. Setiap 20 kaki penapisan mengandungi kira-kira 30 paun bahan yang akan berakhir di tapak pelupusan. Tujuh Amanah, yang pertama dan terbesar pengeluar komposit.

Dek komposit kami mewakili yang terbaik yang ditawarkan oleh Northwest pacific - tahan lasak, tahan lasak, tahan cuaca. Mencapai papak kayu yang sebenar dengan corak rekabentuk yang unik dari pengukir komposit kami yang menghubungkan jubin dek kayu.

jika anda ingin membeli pengikat komposit untuk dijual murah , keluarga kami produk hebat menawarkan pilihan yang sesuai untuk gaya dan belanjawan anda sambil menikmati di luar rumah yang hebat. Memilih dek komposit kami, nilai terbaik untuk pembinaan kediaman ringan anda, komposit kami mengukuhkan lembaga yang lebih tahan lama yang boleh dipulihkan yang mudah dipasang, atau barisan topi baru kami, pro komposit untuk dijual murah pro untuk lapisan tambahan perlindungan. Untuk melengkapkan reka bentuk luaran anda, melihat dengan lebih dekat pada pagar dan aksesori kami. Semua boleh didapati dalam pelbagai pilihan warna yang menakjubkan. Atau jika dek tradisional bukan apa yang anda cari, kami juga menawarkan pagar komposit.

Tujuh Amanah fokus pada struktur bangunan yang bukan hanya cantik, tetapi nilai yang sangat baik untuk wang itu dan dibina untuk bertahan. Ketukangan, teknik dan bahan binaan yang betul membuat semua perbezaan sama ada dek anda akan bertahan 5, 10 atau 15 tahun.

Apabila anda sudah bersedia untuk memulakan, hubungi saya dan kami boleh membuat temujanji untuk melawat lokasi anda, membincangkan pilihan reka bentuk dan menetapkan belanjawan, jadi saya boleh memberi anda anggaran terperinci.

Post sebelumnya: idea-idea reka bentuk gelanggang taman
Post seterusnya: lantai luaran kos rendah

Tinggalkan komen

Alamat e-mel anda tidak akan diterbitkan.

Produk berkaitan tahan api PVC