PVC Fireproof Decking

dek luaran diy

Home»Produk PVC»dek luaran diy

dek luaran diy

Lebih banyak perancangan dan pertimbangan boleh masuk ke dalam bangunan dek luaran daripada, katakanlah, bilik mandi dalaman. Selain daripada menentukan ia adalah geladak yang anda mahu dan bukannya teras, anda perlu menetapkan belanjawan, memilih bahan, mencari ruang untuk membinanya, dan menentukan sama ada ia adalah projek dek luaran diy anda perlu menyewa seorang profesional.

Mencipta suasana petang kelas dan gaya tidak mudah dicapai di geladak. Ide novel tentang pencahayaan ini mengubah dek cara yang dinikmati pada waktu petang.

Untuk pengubahsuaian anggaran yang berfikir, dek kayu komposit boleh menjadi pertaruhan yang baik. dek kayu komposit mudah dipasang dan boleh didapati dalam pelbagai warna dan corak yang tidak berkesudahan. Salah satu kelemahan untuk dek kayu komposit adalah bahawa tepi boleh curl.

Ruang luar anda adalah mudah untuk menyesuaikan, jadi pertimbangkan semua pilihan anda sebelum pergi ke hadapan. Dek yang dibangkitkan sering termasuk tangga luaran, yang membantu dengan akses halaman belakang, dan sama ada dilindungi atau ditemui. Platform diletakkan di atas atau di luar tanah, manakala ruang bertingkat mengambil sedikit dari kedua-duanya. Anda juga boleh memilih platform yang bebas, yang diletakkan di halaman dan tidak dilampirkan ke rumah.

Setelah keputusan pembinaan selesai dek luaran diy , sudah tiba masanya untuk menghias! Perabot teres yang selesa adalah apa yang membuatkan ruang luar anda santai, jadi pastikan anda melabur dalam set yang bagus. Sertakan payung dan set makan luaran untuk santapan al fresco yang mudah, dan beli sofa tahan cuaca dan beberapa lounge chaise untuk bersantai. Dan kerana bilik luar anda bagus untuk malam-malam musim panas yang sejuk, jangan lupa tentang pencahayaan yang betul.

Jika itu adalah dek platform dasar yang melegakan, anda mungkin boleh menarik jika tidak dalam beberapa hujung minggu, bergantung kepada seberapa banyak anda mahu dimasukkan ke dalam projek. Deck memerlukan sejumlah pertukangan kayu, kejuruteraan, dan pengalaman sendiri. Bolehkah anda bekerja melihat bulat? Adakah anda tahu apa saw pekeliling? Adakah anda pernah mengambil & quot; kedai & quot; kelas?

Post sebelumnya: dek kolam renang
Post seterusnya: kos untuk membina dek

Tinggalkan komen

Alamat e-mel anda tidak akan diterbitkan.

Produk berkaitan tahan api PVC