PVC Fireproof Decking

dek plastik kayu

Home»Produk PVC»dek plastik kayu

dek plastik kayu

Tujuh Amanah parket kayu plastik adalah perpaduan sempurna keindahan dan ketahanan, Tujuh Amanah bukan sahaja perisai melawan kelembapan dan unsur-unsur, kita melindungi ruang hidup luaran anda dari banyak lagi. Kami mempertahankan terhadap biasa.

Kebanyakan produk penyelenggaraan penyelenggaraan rendah menggunakan plastik polietilena (HDPE atau LDPE) atau PVC (polyvinyl chloride) sebagai bahan asas untuk papan dek mereka. Pengkomputeran komposit dibuat dengan mencampurkan polyethyle dengan serat kayu, hulls beras atau pengisi lain serta campuran aditif kimia. Papan penyelenggaraan penyelenggaraan yang paling rendah boleh didapati dalam papan dimensi 5 / 4x6 dalam 12 ', 16' dan 20 'panjang. Sesetengah produk komposit berongga dan yang lain adalah pepejal.

Terokai dek komposit plastik kami untuk penyelenggaraan rendah, penyelesaian penahan tahan lama yang menawarkan rupa dan rasa bijirin kayu sebenar.

Sebagai langkah pertama, saya cadangkan anda melihat banyak geladak yang berbeza untuk mengetahui apa yang anda lakukan dan tidak suka. Anda boleh mencampur dan memadankan idea dan fungsi reka bentuk untuk mewujudkan kawasan dek sempurna. Oleh itu, lihat gambar di bawah dan dalam talian. Jika anda melihat apa yang anda mahu (atau sesuatu yang dekat), kami boleh menggunakannya sebagai titik permulaan untuk reka bentuk yang diilhamkan oleh pelanggan. Untuk lebih banyak idea reka bentuk, periksa sumber-sumber di bawah ini. Kemudian baca panduan reka bentuk saya untuk mendapatkan idea yang benar-benar baik tentang apa yang anda mahu, dan belanjawan yang anda ingin belanjakan.

dek plastik kayu menawarkan harga awal yang lebih rendah kepada pemilik rumah jika dibandingkan dengan komposit, ia memerlukan penyelenggaraan yang lebih teratur, Dek kayu perlu dikekalkan secara tetap untuk memastikan penampilan dan perlindungan mereka yang baik mereka dari unsur-unsur. Terdapat sejumlah besar produk yang tersedia untuk membantu dalam proses ini, pilihan pengukuhan kayu plastik boleh terdiri daripada kayu yang diolah tekanan, serta kayu merah, cedar dan spesies dan jenis lain.

Post sebelumnya: papan dek komposit diskaun
Post seterusnya: harga terbaik untuk menghias komposit

Tinggalkan komen

Alamat e-mel anda tidak akan diterbitkan.

Produk berkaitan tahan api PVC