PVC Fireproof Decking

dek reka bentuk dek luaran

Home»Produk PVC»dek reka bentuk dek luaran

dek reka bentuk dek luaran

Sama ada hutan konkrit bertetulang bandar, atau pondok perladangan luar bandar, telah dikuasai oleh cat jubin simen, dan dek luaran adalah ruang tamu yang paling dekat dengan kawasan semula jadi, harus dianggap bahan semula jadi dengan pengawet kayu atau dek WPC untuk membina sebuah bar geladak luaran kayu, dan tidak pernah berasa sejuk, hanya segar dan gembira dengan pelayaran alam Oh! Jepun angin kayu dek, tingkap besar, penuh sinar matahari dan detik-detik gembira deck Oh! Tetapi kita mesti memastikan bahawa Amerika Syarikat dan Amerika Syarikat untuk merancang dek luaran, lihat gambar dek dek luar , cari inspirasi untuk reka bentuk rumah anda dek luaran yang unik.

Sudah tentu, bahan dek luaran yang anda pilih, apabila anda memilih untuk mengesyorkan produk komposit kayu plastik yang mesra alam yang baru, dalam pengeluaran, fiberboard ketumpatan tinggi yang dihasilkan semasa lignans, menambah peralatan granulasi yang diperbuat daripada komposit plastik kayu plastik yang dikitar semula, kemudian kumpulan yang diperbuat dari penyemperitan WPC melekat. Bahan utama lantai luar WPC untuk PE dan kayu atau serbuk buluh, setelah menambah bahan tambahan, pencampuran berkelajuan tinggi, granulating, dan kemudian menggunakan extruder yang digunakan sebagai pelet yang diekstrak ke dalam profil, lantai ini boleh digunakan untuk landskap, dek luar, villa dan platform luaran lain . Adakah pilihan hebat untuk anda memasang dek luaran.

Lihatlah reka bentuk dek luar dek selagi reka bentuk struktur perkerasan memberikan suasana yang dramatik, perasaan ini sangat santai. Kayu kayu adalah hiasan yang sempurna, boleh ditambah ke mana-mana reka bentuk dek luaran. Boleh dilanjutkan melalui ruang luar rumah dek, meningkatkan keseronokan di rumah, jadi cepatlah! Buat dek luaran untuk rumah anda.

Post sebelumnya: panel lekapan pagar taman
Post seterusnya: bahan pengikat komposit harga terbaik

Tinggalkan komen

Alamat e-mel anda tidak akan diterbitkan.

Produk berkaitan tahan api PVC