PVC Fireproof Decking

harga terbaik untuk menghias komposit

Home»Produk PVC»harga terbaik untuk menghias komposit

harga terbaik untuk menghias komposit

Komposit komposit, plastik, dan aluminium yang terbaik dalam ujian kami masih kelihatan baik selepas setahun di luar rumah tanpa refinishing biasa. Anda juga mungkin lebih suka melihat semula jadi kayu pengukir, dengan syarat anda mencuci dan mengulangi proses setiap satu hingga tiga tahun. Jika anda mencari maklumat mengenai dek, Laporan Pengguna merupakan sumber terbaik anda. Kajian dek 'Consumer Reports' akan memberikan nasihat membeli jujur ​​yang boleh anda percayai. Gunakan panduan beli dek kami untuk mengetahui ciri-ciri yang paling penting untuk dipertimbangkan. Kami juga menyediakan ulasan yang tidak berat sebelah dan ulasan dek untuk membantu anda memilih dek terbaik untuk keperluan anda.

Deck kayu memerlukan pemeliharaan, dengan penghiasan akhir lebih rendah memerlukan sedikit lebih banyak lemak daripada produk akhir yang lebih tinggi. Deck Pine mungkin cip, dan papan mempunyai kecenderungan untuk memutar ketika mereka kering. Mahogany dan ipe, kata Edger, adalah 'penyelenggaraan yang sangat rendah'.

Kebanyakan gel kayu perlu dimeteraikan dan diwarnai pada satu ketika, Tujuh Amanah mengesyorkan ujian ini jika anda tidak pasti sama ada atau tidak saatnya untuk mengelak dek anda: Taburkan air di atas kayu; jika ia menyerap dengan serta-merta, sudah tiba masanya untuk noda, tetapi jika ia menaikkan, anda mungkin boleh menunggu sedikit lagi.

Pengkomputeran komposit berharga $ 3 hingga $ 7 setiap kaki persegi ($ 1.50 hingga $ 5 setiap kaki.). Kebanyakan kastam dan pusat rumah menyimpan sekurang-kurangnya satu atau dua jenama dan boleh membuat pesanan khas yang lain. Kebanyakan jenama komposit asas adalah sama dan akan dilakukan dengan baik. Perbezaannya datang kepada variasi reka bentuk, warna, campuran plastik dan kayu, sistem pemasangan dan tekstur. Jika anda OK dengan palet warna yang terhad; corak butiran sederhana dan berulang; dan selesai dengan lancar atau disikat, anda akan menemui pelbagai penyelenggaraan yang rendah, produk kos rendah yang memenuhi keperluan anda, jika anda memilih harga terbaik untuk menghiaskan komposit

Tujuh Ketabahan harga terbaik untuk menghias komposit adalah tahan cuaca, tidak pernah mengalami cetakan, cendawan, atau kerosakan hujan. Oleh kerana sintetik kalis air, cuaca tidak memberi kesan kepada kestabilan atau mengurangkan kualiti keseluruhan dek.

Penyelenggaraan - Selain menjadi cuaca, dek sintetik mudah dijaga. Pembersihan adalah angin, kerana dek hanya boleh dimatikan, dan kerana ia tidak diperbuat daripada kayu, rayap dan serangan kayu lain yang tidak pernah menjadi masalah.

harga terbaik untuk menghias komposit boleh dimesin dan dipotong sama seperti pengukir kayu. Sentiasa baca arahan pemasangan sebelum membingkai dek anda. Kebanyakan pengkompaunan komposit direka untuk dipasang secara mendatar melebihi 16 & quot; di tengah-tengah berbingkai atau diagonal melebihi 12 & quot; pada gelung tengah. Bahan-bahan penyelenggaraan yang paling rendah disarankan untuk dipasang sekurang-kurangnya 24 & quot; di atas tanah untuk membenarkan pengudaraan di bawah dek. Syarikat penyelenggaraan penyelenggaraan yang paling rendah juga mengeluarkan sistem kereta api dan aksesori penyesuaian mereka sendiri seperti papan trim dan pencahayaan voltan rendah.

Ingat, tidak ada bahan yang benar-benar tiada penyelenggaraan. Mana-mana ruang hidup di luar akan memerlukan pembersihan kotoran dan serpihan sekali-sekala.

Post sebelumnya: dek plastik kayu
Post seterusnya: papan pengukir luar wpc dalam talian

Tinggalkan komen

Alamat e-mel anda tidak akan diterbitkan.

Produk berkaitan tahan api PVC