PVC Fireproof Decking

idea floor patio murah

Home»Produk PVC»idea floor patio murah

Lantai patio diletakkan dalam pelbagai bahan, sebelum permulaan meletakkan dan pereka bersama-sama untuk menentukan tema dan tema gaya terbaik. Jepun atau China Continental? Sekiranya anda tidak mahu berfikir seseorang itu terlalu kompleks, personaliti diy taman semulajadi, mudah dan murah. Memahami dan biasa dengan kos bahan adalah langkah yang sangat penting, jubin lantai teras diletakkan mengelakkan menggunakan jubin kaca tiruan seperti jubin tidak menyerap bahan, lantai kayu semulajadi kayu pengawet semulajadi antik atau mekanisme batu semula jadi Whitehead di batu angsa India dan lain-lain, adalah pilihan yang baik, dan bahan dinding juga sangat kaya dengan sabak batu sabak alam semula jadi yang dipecat batu bata atau kayu dan bahan ringan lain boleh membuat gaya semula jadi yang berbeza, konsisten dan sangat idea lantai patio murah bagus < / p>

idea lantai patio murah dengan lembaran komposit kayu-plastik terdiri terutamanya daripada kayu (selulosa kayu, selulosa tumbuhan) sebagai bahan asas dan bahan polimer termoplastik (plastik) , bercampur-campur dan kemudian diekstrusi melalui peralatan pemanasan acuan yang diperbuat daripada bahan hijau berteknologi tinggi, prestasi dan ciri-ciri kayu dan plastik, dan boleh menggantikan kayu plastik yang mesra alam dan bahan berteknologi tinggi.

Tujuh lantai Trust dengan lantai kayu diperbuat daripada komposit kayu-plastik, dan kayu mempunyai ciri-ciri pemprosesan yang sama, menggunakan alat biasa untuk menggergaji, penggerudian, pada kuku, sangat mudah, anda boleh menggunakan sama seperti kayu biasa. Pada masa yang sama, bahan pengawet kayu berkarat tekstur dan mempunyai plastik kayu, menjadikannya prestasi yang sangat baik dan sangat tahan lama air kakisan bahan binaan dan harga berpatutan, sangat berpuas hati idea floor patio murah .

Post sebelumnya: bahan pelekat luaran terbaik
Post seterusnya: pagar dek luaran

Tinggalkan komen

Alamat e-mel anda tidak akan diterbitkan.

Produk berkaitan tahan api PVC