PVC Fireproof Decking

idea-idea reka bentuk gelanggang taman

Home»Produk PVC»idea-idea reka bentuk gelanggang taman

idea-idea reka bentuk gelanggang taman

Idea reka bentuk geladak taman boleh menjadi tambahan luar biasa kepada reka bentuk taman atau landskap. Ramai pereka profesional menggunakan unsur-unsur ini untuk memupuk kebesaran kontemporari. Mereka sering memilih unsur hiasan, seperti pencahayaan, untuk menambah lebih terperinci kepada reka bentuk keseluruhan. Taman dek boleh menjadi elemen hiasan yang lebih besar jadi sangat kritikal bahawa ini dirancang dengan teliti. Sekiranya ini diletakkan dalam bahaya separuh tanpa perancangan yang betul, ia boleh menyebabkan isu reka bentuk utama dan ini boleh menjadi kesilapan yang mahal. Anda juga perlu berhati-hati bahawa anda tidak menggunakan terlalu banyak bahan ini kerana ia dapat mengatasi sepenuhnya reka bentuk taman anda.

idea reka bentuk taman dek untuk memilih lantai luaran dan perabot luaran yang baik. Jika anda menambah dek ke taman taman anda, idea reka bentuk lantai harus dipertimbangkan dengan teliti. Untuk mengambil kira persekitaran luaran lantai luaran mungkin terjejas, parket kayu komposit sangat sesuai untuk reka bentuk parket taman

Ingin memanjakan taman anda dengan dek yang indah? Tentukan susun atur yang terbaik, warna noda, tangga, pagar, aksesori, dan banyak lagi dan mula merekabentuk dek impian anda. Anda akan membuat dek yang anda suka sebelum anda memulakan membeli-belah. Dengan beratus-ratus kombinasi yang mungkin Design-a-Deck juga merupakan alat yang sempurna untuk mendapatkan idea dek sebelum anda mula membina dek anda.

Anda mungkin mahu menggabungkan bunga kegemaran anda ke dalam idea reka bentuk dek. Ini dengan mudah boleh dilakukan dengan menambahkan kotak bunga yang terkandung di mana-mana pagar atau sepanjang tepi dek. Pastikan bahawa anda melihat banyak reka bentuk yang berbeza apabila mempertimbangkan untuk menambah sebarang kotak tumbuhan ke dalam idea reka bentuk penghiasan. Ini akan memastikan anda menggunakan bahan yang betul untuk memastikan saliran yang betul. Tanpa saliran yang betul, anda boleh dengan cepat membawa kerosakan kepada dek anda, terutamanya jika dek anda dibina daripada kayu.

Post sebelumnya: reka bentuk dapur dek luar
Post seterusnya: dek komposit untuk dijual murah

Tinggalkan komen

Alamat e-mel anda tidak akan diterbitkan.

Produk berkaitan tahan api PVC