PVC Fireproof Decking

komposit kayu komposit

Home»Produk PVC»komposit kayu komposit

komposit kayu komposit

Ukiran kayu komposit adalah teknologi baru yang menggabungkan kayu dan plastik kitar semula untuk membentuk permukaan pengikat tahan lama yang lebih tahan lasak. Kitar semula ini menjadikannya pilihan persekitaran yang baik, kerana kayu yang masuk ke dalam pembinaannya adalah sisa dari produk kayu lain. Satu kebimbangan dengannya ialah ia sangat berbeza dalam kualiti sehingga sangat penting anda meluangkan masa untuk memeriksa dengan pembekal dan kontraktor untuk mencari jenama tersebut dengan reputasi terbaik

Satu kelebihan pengukuhan komposit adalah rintangan terhadap serangga. Ia tidak semestinya perlu disandarkan, berwarna, atau kalis air, dan kebanyakan syarikat pengikat kayu komposit menawarkan jaminan jangka panjang.

Ukiran kayu komposit tanpa keperluan penyelenggaraan yang mahal dan tepat pada masanya.

Isu terbesar untuk pengkompaunan kayu komposit seolah-olah ia mudah terdedah kepada pewarnaan. Atas sebab ini, kebanyakan dek kayu komposit datang dengan arahan pembersihan terperinci, dan di samping itu, ia adalah perkara biasa untuk dek untuk memudar selama jangka masa yang panjang. Itulah sebabnya kebanyakan pengeluar kayu komposit komposit tidak menawarkan dek mereka dalam warna yang mendalam.

Kayu komposit tidak begitu kuat seperti kayu tradisional yang mengapa dek kayu komposit masih bergantung kepada penggunaan asas kayu untuk memastikan bunyi strukturnya.

Post sebelumnya: Composite fencing panels
Post seterusnya: Lantai teres luaran

Tinggalkan komen

Alamat e-mel anda tidak akan diterbitkan.

Produk berkaitan tahan api PVC