PVC Fireproof Decking

lantai luar murah

Home»Produk PVC»lantai luar murah

lantai luar murah

Tujuh Amanah kedudukan dominan kami dalam dominan dalam industri, dan tujuannya adalah mesra alam, inovatif, berkualiti tinggi dan berkualiti tinggi. Dan harga dikekalkan di tahap fasa sebaya, lantai Seven Trust di luar rumah berharap setiap rumah dapat dipasang pada kesihatan lantai luar bangunan, jika anda ingin membeli lantai luar yang murah , pilih Seven Amanah, perkhidmatan ini bertujuan untuk mencapai niat kami kepuasan anda.

Profil PVC kami adalah berdasarkan bahan oleh agen meniup dan sintesis tambahan. Bahan PVC konvensional kami berbeza. Ketumpatan plastik keras ialah 1.4, pada asasnya diperbuat daripada rongga. Pada masa ini kayu ekologi, produk kayu di pasaran pada asasnya berongga. Ketumpatan busa PVC kami adalah 0.55-0.8, ketumpatan boleh diselaraskan. Adakah produk luaran dikawal antara 0.65-0.8. Semakin tinggi nilai, semakin tinggi kosnya. Diselaraskan secara berbeza untuk produk luaran yang berbeza. Lantai luar biasanya mencapai kira-kira 0.7 hingga kira-kira 0.65 Lain-lain tanpa beban. Kekuatan yang baik, boleh sewenang-wenangnya, dan semua jenis produk yang dibuat mengikut keperluan pelanggan yang berbeza, boleh menjadi bengkok adalah ciri yang paling penting dari bahan kita, yang bahan lain tidak ada.

Tujuh lantai jenama Amanah Barefoot mesra, anti-slip, tidak retak; Mudah dipasang dan Bersih; Kurang keretakan, kurang murah, pilih lantai luar murah , pilih Tujuh Amanah.

Post sebelumnya: bahan pelekat terbaik
Post seterusnya: dek halaman belakang

Tinggalkan komen

Alamat e-mel anda tidak akan diterbitkan.

Produk berkaitan tahan api PVC