PVC Fireproof Decking

lantai luaran kos rendah

Home»Produk PVC»lantai luaran kos rendah

lantai luaran kos rendah

Kayu masih menjadi bahan pembalut, tetapi penerimaan luas dan ketersediaan plastik & quot; kayu terus berkembang di kalangan DIY dan pembina dek profesional. Bahan yang paling baik untuk projek dek baru atau dek-pembentukan semula ini bergantung kepada faktor-faktor yang termasuk warna dek, saiz papan yang tersedia, keperluan penyelenggaraan, dan, tentu saja, harga.

"Hijau" - Banyak lantai luar dibuat daripada plastik kitar semula dan merupakan alternatif yang mesra alam untuk kayu.

lantai luaran kos rendah terdapat lebih daripada 60 jenama dek sintetik, masing-masing dengan banyak koleksi individu. Di samping itu, terdapat pelbagai jenis bahan seperti komposit berasaskan polietilena, komposit berasaskan polipropilena, plastik bebas kayu, dan banyak lagi.

Saya telah beratus-ratus panggilan telefon dan e-mel selama bertahun-tahun dari orang-orang yang membeli janji syarikat-syarikat komposit. Ramai yang kecewa apabila waranti itu ternyata tidak sah kerana syarikat itu tidak ada di sana, tidak menghormati jaminan itu atau masalah mereka dikeluarkan daripada jaminan mereka.

pengeluar dek komposit berhenti mendakwa "penyelenggaraan percuma" apabila menerangkan produk mereka disebabkan oleh penempatan di mahkamah pada awal. pada masa ini mereka merujuk kepada dek mereka sebagai "penyelenggaraan Rendah", Tetapi jenama Tujuh Amanah lantai luar rendah kos bukan sahaja harga yang paling rendah, tetapi juga jaminan kualiti, supaya anda boleh mempercayainya.

Post sebelumnya: dek komposit untuk dijual murah
Post seterusnya: lekapan luar hijau

Tinggalkan komen

Alamat e-mel anda tidak akan diterbitkan.

Produk berkaitan tahan api PVC