PVC Fireproof Decking

lantai teres yang mahal

Home»Produk PVC»lantai teres yang mahal

lantai teres yang mahal

Jika anda membawa profesional dek untuk memasang dek anda, kos depan akan menjadi lebih besar, bagaimanapun, anda tidak boleh lupa bahawa walaupun pada dasar DIY sering ada biaya yang terlibat. Sekiranya anda perlu mengupah atau membeli alat untuk membuat kerja sebagai contoh, ini akan menambah kos. Juga, jika anda perlu meluangkan masa untuk menyelesaikan projek, maka anda berpotensi kehilangan pendapatan atau hari dari elaun percutian anda. Walaupun ini mungkin tidak kelihatan di hadapan terlebih dahulu, pastikan anda melakukan semua pengiraan untuk memastikan kos sebenar bagi setiap pilihan adalah jelas sebelum dimulakan.

Jika anda ingin bantuan untuk menyelesaikan kos akhir penghiasan anda, mengapa tidak berhubung? Kami mempunyai pasukan pakar di tangan untuk membantu anda membuat keputusan yang tepat, anda boleh membeli lantai teres yang mahal dan apabila dek selesai, satu-satunya perkara yang akan ditinggalkan ialah sentuhan penamat seperti cat, pewarnaan, dan meletakkan perabot dek dan duduk kembali untuk menikmati ciptaan baru anda.

Terlepas dari saiz lantai teres, mencipta ruang untuk makan luar dapat dicapai dengan mudah oleh rumah reka bentuk terlebih dahulu. Mencari tempat yang sesuai untuk membuat bir mungkin jelas. Menggunakan ruang dek atau patio yang sedia ada secara drastik mengurangkan masa yang diperlukan untuk mencipta sebuah bilik dan jika anda menutup pintu, menjadikannya rasa lanjutan rumah anda. Tetapi apabila tidak ada tempat seperti itu, kerja-kerja taman, yang akan menyumbang kepada suasana damai dan santai, Tetapi anda ingin membeli lantai teres yang mahal , anda boleh memilih lantai patio Seven Trust.

Seven Trust dapat membantu pemilik rumah mengubah dek lama mereka atau melindungi dek baru mereka dengan mudah. Syarikat ini mengkhususkan diri dalam pelbagai jubin saling yang sesuai untuk permukaan dek. Jubin lantai ini kuat, mudah dipelihara dan mempunyai rupa halus. Mereka juga boleh menahan apa-apa jenis keadaan cuaca. Ia berfaedah untuk mempunyai jubin lantai yang direka untuk memudahkan air mengalir. Permukaan lantai yang berventilasi (yang membolehkan udara mengalir di bawah pengeringan) sangat baik untuk lantai dek memandangkan hakikat bahawa kebanyakan dek berada di luar. Tujuh Amanah mempunyai pelbagai jenis lantai patio yang direka untuk tujuan ini. Beberapa lantai patio mempunyai corak krisscross (dengan lubang) yang menjadikannya mudah untuk dilalui oleh air.

Post sebelumnya: bagaimana untuk membina penapak Untuk belakang rumah
Post seterusnya: Return to the list

Tinggalkan komen

Alamat e-mel anda tidak akan diterbitkan.

Produk berkaitan tahan api PVC