PVC Fireproof Decking

lekapan kayu luaran

Home»Produk PVC»lekapan kayu luaran

lekapan kayu luaran

Deck dianggap sebagai satah rata, sama dengan lantai, yang menyokong berat badan. Walau bagaimanapun, sering memberi tumpuan kepada geladak luaran, adalah bangunan kegemaran setiap orang atas alasan bahawa ia biasanya dikaitkan dengan pautan boleh menjadi apa-apa bahan binaan kayu seperti kayu komposit, mahoni atau kayu kitar semula dan sebagainya.

Jika anda ingin menambah nilai ke rumah anda, memasang dek adalah cara yang baik, ia boleh menjadi sebahagian daripada halaman depan atau landskap belakang rumah, boleh digunakan sebagai ruang hidup yang diperluas di rumah anda, anda boleh menjadi patio yang cukup besar atau kawasan pemerhatian bangunan, Walau bagaimanapun, pilihan yang baik sangat penting.

Tujuh Amanah, yang beribu pejabat di Shanghai, China, adalah pengeluar terkemuka pengukir kayu luaran . Ia diperbuat daripada bahan kitar semula, lebih baik daripada dek kayu. Rintangan slip daripada dek kayu. Pelbagai warna dan pelindung disediakan, yang boleh membuat semua keperluan pelanggan yang berbeza. Tujuh Amanah dan pengeluaran dek kayu balak luar Tahan lama, anti-UV, kalis air, Acuan & amp; Bahan tahan api yang tahan terhadap organ rot dan kayu.

Post sebelumnya: bahan lantai luaran
Post seterusnya: bahan pelekat luaran terbaik

Tinggalkan komen

Alamat e-mel anda tidak akan diterbitkan.

Produk berkaitan tahan api PVC