PVC Fireproof Decking

lekapan lekapan luaran

Home»Produk PVC»lekapan lekapan luaran

Bangun geladak dengan lekapan lekapan luar

Menambah dek berongga luar ke rumah anda adalah salah satu cara paling mudah untuk menambah nilai, memanjangkan ruang hidup anda dan menghiburkan sepanjang tahun. Kos penapisan bergantung kepada pelbagai faktor, seperti bahan dan reka bentuk, alternatif yang lebih murah adalah bahan wpc, walaupun ini perlu dirawat untuk ketahanan lanjutan mengikut piawaian BCA yang berkaitan.

Mungkin manfaat terbaik untuk menambah pena adalah bahawa ia mungkin meningkatkan nilai rumah anda. Setiap kali anda memperluaskan rumah anda, anda akan meningkatkan jumlah ruang yang mampu hidup, yang pasti dapat menarik pembeli yang berpotensi.

Membina dek juga memberi anda dan bilik keluarga anda untuk hidup, bermain dan menghiburkan. Gambar sendiri barbeku di matahari musim panas yang hangat, tuan rumah anak anda adalah pesta ulang tahun atau hanya berbaring di ruang terbuka dengan koktel di tangan. Dengan dek, impian ini menjadi kenyataan yang berpatutan.

Kayu komposit komposit adalah bahan pricier lain, walaupun ia memerlukan sedikit penyelenggaraan. dek komposit menggabungkan gentian kayu dengan plastik kitar semula.

Dek mudah, persegi hampir selalu lebih murah daripada reka bentuk rumit. jika anda merancang untuk menambah tangga, pagar dan aksesori seperti perabot, tumbuhan, awning atau umberlla, ini akan datang dengan kos tambahan, anda juga perlu membayar tambahan untuk rasuk, jawatan, skru dan bahan lain.

selepas dek berongga luar dibina, anda kemungkinan besar perlu membeli sealant, agen kalis air dan bahan lain untuk mengekalkan dek anda di atas komdition atas.

Post sebelumnya: Pagar Picket Taman
Post seterusnya: Pembuat Komposit Kayu dan Plastik

Tinggalkan komen

Alamat e-mel anda tidak akan diterbitkan.

Produk berkaitan tahan api PVC