PVC Fireproof Decking

lekapan luar hijau

Home»Produk PVC»lekapan luar hijau

lekapan luar hijau

pengikat kayu komposit

komposit kayu komposit, satu lagi pilihan hijau, menyediakan rupa kayu, tetapi diperbuat daripada kayu pengkompaunan komposit, sumber yang dapat diperbaharui yang cepat. Sekiranya anda memilih pengkompaunan kayu komposit kerana ia adalah mesra alam, pastikan kilang selesai bebas formaldehid.

percayalah atau tidak, dek kayu komposit, sinonim dengan tahun 1950-an, membuat kemunculan kembali kerana rayuan hijaunya. Diperbuat daripada minyak biji rami, debu gabus, tepung kayu, resin pokok, batu kapur dan pigmen tanah, ia adalah mesra alam.

dekking mesra alam

lekapan luaran hijau perlu dibina bahan yang boleh bertahan terdedah kepada cuaca, serangga, dan ancaman lain. pengkomposan kayu komposit telah menjadi pilihan popular kerana mereka kuat dan tahan secara semula jadi, tetapi pokok-pokok ini sering kali diletakkan dari hutan yang terancam. pembina dek yang ingin meminimumkan kesan buruk mereka terhadap hutan mempunyai dua pilihan: kayu kitar semula dan kayu mesra alam.

Kayu komposit komposit adalah bahan dek penyelenggaraan yang rendah, kerana ia tidak memerlukan pengedap, pewarnaan, lukisan, kalis air, atau penghalang serangga. Kompleks kayu komposit yang paling mesra alam dibuat daripada plastik kitar semula pasca-pengguna, dan membelinya boleh membantu menyimpan beg plastik, bekas minuman, dan barang-barang lain di luar tapak pelupusan.

Post sebelumnya: lantai luaran kos rendah
Post seterusnya: dek komposit yang paling berpatutan

Tinggalkan komen

Alamat e-mel anda tidak akan diterbitkan.

Produk berkaitan tahan api PVC