PVC Fireproof Decking

pagar dek luaran

Home»Produk PVC»pagar dek luaran

pagar dek luaran

piawaian

pagar dek luaran :
  Permukaannya harus bersih dan tidak sepatutnya mempunyai masalah glitches, sanga dan tanda tukul jelas dan kecacatan kosmetik lain.
  Pemotongan bahagian pagar dekoratif, mesti memahat tepi rata yang digilap untuk menjaga kemas, tidak meninggalkan tanda potong., Pagar logam, pegangan tangan di hadapan karat dicat, harus mengeluarkan karat, minyak. Handrail kayu harus cat korosi. Cat mestilah seragam, tegas, mesti ada cat timbunan yang jelas, cat hilang dan kecacatan lain.

Tujuh Amanah pagar dek luaran :
  Shanghai Seven Trust Industry Co., Ltd pengeluaran dek dek luar ditinggalkan kecacatan kayu semulajadi, seperti retak, warping, warna dan sebagainya, jadi tidak ada penyelenggaraan biasa. Teknologi unik produk untuk mengatasi pelbagai spesifikasi, saiz, bentuk, ketebalan dan keperluan lain, yang juga termasuk penyediaan pelbagai jenis reka bentuk, warna dan pembuatan kayu, tanpa pengamplasan, lukisan, mengurangkan biaya lewat lewat, pelbagai warna dan corak dengan syarat ia memenuhi semua keperluan pelanggan yang berbeza. Produk dengan prestasi pemprosesan kayu yang sama, memaku, penggerudian, pelan, melekit, permukaan halus dan halus tanpa pengamplasan dan lukisan, melekat cat yang baik, juga dicat mengikut keutamaan peribadi.

Produk ini mempunyai tahan api tahan karat, kalis air, tahan karat, tahan kelembapan, tidak boleh dimakan oleh rama-rama, kulat tidak lama, asid, tidak toksik, mencemarkan dan prestasi cemerlang yang lain. Long life, thermoforming, kekuatan tinggi, tenaga penjimatan.

Post sebelumnya: idea floor patio murah
Post seterusnya: reka bentuk dapur dek luar

Tinggalkan komen

Alamat e-mel anda tidak akan diterbitkan.

Produk berkaitan tahan api PVC