PVC Fireproof Decking

panel komposit luar mesra alam

Home»Produk PVC»panel komposit luar mesra alam

panel komposit luar mesra alam

Peningkatan kesedaran tentang isu-isu alam sekitar telah banyak di awal abad ke-21. Usaha untuk membina perumahan yang mesra alam dan rumah yang lebih kecil telah meningkat sebagai usaha untuk mengurangkan jejak manusia di dunia meningkat. Ia telah menjadi mungkin untuk menggabungkan kedua-dua saiz perumahan yang lebih kecil dengan kaedah pembinaan dan penyelenggaraan mesra alam. Teknik dan bahan binaan baru telah menjadikan kombinasi ini mungkin.

panel komposit luar mesra alam menarik perhatian yang semakin meningkat sebagai arkitek dan pembina mengiklankan reka bentuk kediaman yang selamat dan mesra alam. Bencana berprofil tinggi seperti kerosakan taufan dari Katrina di New Orleans menyerlahkan keperluan untuk membina perumahan sensitif tapak. Organisasi seperti Majlis Bangunan Hijau Amerika Syarikat, Majlis Pengawasan Hutan dan Membuat Hak Ini, bukan keuntungan yang membantu membina semula Ward Ninth Rendah di New Orleans, menawarkan garis panduan dan contoh bagaimana merancang rumah yang mesra alam, ekonomi dan efisien . Sebelum melibatkan seorang arkitek hijau, ia patut belajar tentang perkembangan baru dan pilihan yang ada.

panel komposit luar mesra alam mudah disesuaikan dengan banyak pekerjaan bumbung. Tidak seperti bumbung logam tradisional, ia tidak berkarat atau korosi. Ondura menyatakan bahawa panel juga mesra alam, mengekalkan 40 ton sehari selulosa, serat kayu, dari tempat pembuangan sampah. Oleh kerana ia adalah bahan binaan yang unik, Ondura menawarkan spesifikasi dan petua mengenai pemasangan bumbung dan jubin yang betul.

Post sebelumnya: reka bentuk tebal untuk taman-taman kecil
Post seterusnya: kelebihan pengikat komposit

Tinggalkan komen

Alamat e-mel anda tidak akan diterbitkan.

Produk berkaitan tahan api PVC