PVC Fireproof Decking

panel pagar komposit

Home»Produk PVC»panel pagar komposit

panel pagar komposit

Sistem Panel Fencing Komposit Custom

Sekiranya saya memberi anda pilihan, untuk menggantikan pagar kayu anda, saya akan mengatakan "pagar komposit plastik kayu." Mungkin anda akan membayar lebih banyak untuk kos awal, tetapi dengan komposit, anda mendapatkan pagar yang hampir bebas penyelenggaraan dan tahan lama seperti kayu. Ia tidak akan pudar, retak, atau meledingkan; yang bermaksud ia akan kelihatan tahun baru selepas tahun.

Panel pagar komposit lebih mahal, tetapi terdapat sedikit penyelenggaraan yang terlibat. Sama seperti yang anda lakukan untuk pagar kayu, anda perlu berhati-hati mempertimbangkan reka bentuk anda. Anda boleh mendapatkan reka bentuk penuh privasi, seperti kayu, atau untuk rayuan yang lebih estetik, cuba pagar piket yang mudah.

Sistem Panel Fencing Komposit Custom

Tujuh pagar Amanah adalah sistem pagar komposit yang boleh dikonfigurasikan yang boleh disesuaikan untuk memenuhi permohonan dan anggaran projek anda. Kami juga menjual panel pagar komposit yang dipasang sepenuhnya kepada spesifikasi anda oleh pakar di kilang kami. Memesan panel komposit ini dapat menjimatkan masa dan wang dengan memastikan panel anda dipasang dengan betul.

Panel tudung komposit Tujuh Trust dibuat dengan teknologi proprietari yang unik dalam industri. Ia menggunakan gentian semulajadi dan plastik untuk menghasilkan banyak profil yang mempunyai kelebihan kedua-dua kayu dan plastik. Ia bukan sahaja cantik dan selesa tetapi juga banyak warna dan warna. Dan ia boleh dibuat mengikut kehendak pelanggan daripada tekstur dan tiruan kayu yang ditiru yang berbeza. Kami memberi perhatian yang besar terhadap kawalan kualiti dan setiap produk diperiksa dengan ketat untuk menjamin kualiti.

Post sebelumnya: Pagar komposit
Post seterusnya: pengeluar dek komposit kayu

Tinggalkan komen

Alamat e-mel anda tidak akan diterbitkan.

Produk berkaitan tahan api PVC