PVC Fireproof Decking

papan decking komposit murah

Home»Produk PVC»papan decking komposit murah

papan decking komposit murah

Ia dipercayai secara meluas bahawa papan pengukir komposit plastik kayu lebih mahal tetapi lebih tahan lama daripada tekanan yang dirawat, pengkompaunan komposit adalah sesuai untuk mereka yang ingin penyelenggaraan perlu dibimbangkan. Tidak semua dek komposit adalah yang sama. Pastikan untuk membeli jenis shell PVC keras kerana jenis yang lebih murah boleh mula menyerang dari masa ke masa.

Ciri-ciri dan Aplikasi

Papan pengukir plastik komposit kayu dihasilkan dengan menggunakan bahan plastik alam sekitar 35%, seperti HDPE, PP, 55% kayu mentah dan serbuk buluh dan 10% tambahan khusus, seperti antioksidan, pelincir, pewarna dan penyerap ultraviolet. Tekstur bahan ini kuat, kekerasan permukaan yang tinggi, mudah dipakai, mengikut keperluan untuk mencipta warna yang berbeza, ciri-ciri anti-penuaan, hiasan taman luaran sepanjang hayat, reka bentuk landskap, taman, lantai, kerusi landskap, pagar yang membuat bahan pilihan.

Papan pengukir komposit murah

Kemudian kita juga boleh memasukkan jangka hayat gelanggang ke persamaan: Papan pengukir plastik komposit kayu berlangsung dari 15 dan sehingga 25 tahun sementara kayu penghiasan paling dijamin selama 10 tahun. Walaupun kos pemasangan adalah 50% daripada jumlah kos dek anda, mudah untuk membuat kesimpulan papan pengukir komposit jauh lebih murah daripada mana-mana pengukir kayu.

Post sebelumnya: beli lantai komposit
Post seterusnya: Bahan Binaan Komposit

Tinggalkan komen

Alamat e-mel anda tidak akan diterbitkan.

Produk berkaitan tahan api PVC