PVC Fireproof Decking

papan decking murah

Home»Produk PVC»papan decking murah

papan pengikat komposit murah

Papan pengukir komposit umumnya diperbuat daripada campuran sekerap kayu yang dipanggil tepung kayu dan zarah plastik. Walaupun sesetengah pengeluar bergantung kepada kayu dan plastik dara, yang lain menggunakan bahan kitar semula yang luas.

Beli papan decking murah , anda boleh memilih papan decking komposit, Menurut Mekanik Populer, kayu asas tekanan yang dirawat pergi untuk kira-kira 80 sen setiap kaki linear, sementara redwood atau cedar berjalan sehingga tiga kali jumlah itu. Bahan pengikat komposit, sebaliknya, dijual dengan harga $ 2.50 atau $ 3.50 setiap kaki linear. Walau bagaimanapun, apabila anda mengambil kira kos yang berkaitan dengan mengekalkan dek kayu (yang mempunyai jangka hayat yang lebih pendek untuk bermula), papan pengukir komposit muncul sebagai pilihan nilai.

di mana untuk membeli papan dek murah

Seven Trust adalah sebuah syarikat yang sangat inovatif dan sentiasa datang dengan produk-produk baru, terdapat beberapa warna baru, dan ada lagi yang ditawarkan di papan decking murah , Setiap kali saya bercakap dengan seseorang yang berminat mendapatkan dek baru yang dibina orang biasanya mempunyai banyak soalan mengenai komposit. Ramai orang berminat dengan dek penyelenggaraan percuma yang tahan lama, tetapi komposit adalah teknologi yang agak baru sehingga masih terdapat pertanyaan yang perlu ditanya, tujuh kepercayaan akan membantu anda menyelesaikan masalah ini di papan penghiasan dan In SevenTrust, anda boleh membeli papan decking termurah .

Post sebelumnya: idea menghias halaman belakang
Post seterusnya: reka bentuk tebal untuk taman-taman kecil

Tinggalkan komen

Alamat e-mel anda tidak akan diterbitkan.

Produk berkaitan tahan api PVC