PVC Fireproof Decking

papan dek komposit harga terbaik

Home»Produk PVC»papan dek komposit harga terbaik

papan dek komposit harga terbaik

Gula atau sirap jagung fruktosa tinggi? Kapas atau poliester? Kayu atau alternatif sintetik? Jelas, terdapat kebaikan dan keburukan bahan-bahan asal dan lelaki mereka meniru, tetapi apabila memilih bahan dek, adalah yang terbaik untuk pergi semua papan dek komposit harga semula jadi , atau adakah ia lebih baik untuk mengambil sisi kemajuan teknologi? Kami di Decks pakar dalam pembinaan halaman luar, dan kami telah mengumpulkan beberapa kelebihan dan kekurangan yang paling ketara untuk membina kayu sintetik.

Lihat gambar dek komposit kami. Setiap kategori mempunyai puluhan jenama berbeza untuk dipilih. papan dek komposit harga terbaik menghasilkan banyak kemajuan dalam menghasilkan produk yang lebih menarik yang lebih baik daripada produk lama dari tahun 80-an dan 90-an. Produk-produk baru kurang cenderung untuk memudar, mencemarkan dan membiakkan acuan dan cendawan. Terdapat pelbagai warna semulajadi yang menarik untuk dipilih termasuk pelbagai nada beraneka warna yang meniru corak bijirin kayu keras eksotik yang realistik. Barisan warna baru ditambah sehingga banyak pembina dek kini merujuk kepada pilihan reka bentuk yang semakin berkembang sebagai & quot; fesyen dek. & Quot;

Jika pengukir anda mempunyai retak, kelihatan kotor, atau mengalami cendawan, sudah tiba masanya untuk memutuskan sama ada untuk memperbaiki atau menggantikannya sepenuhnya. Tanda-tanda dek yang tidak selamat seringkali kurang jelas, tetapi pemeriksaan keselamatan adalah penting ketika memutuskan untuk memperbaiki atau mengganti. Selain itu, jika dek anda dibina sebelum tahun 2004, ia mungkin diperbuat daripada kayu yang dirawat dengan arsenat tembaga kromat. Penapisan secara tetap membantu untuk mengelak arsenik toksik yang mengandungi CCA decking. Tetapi jika penamatnya mengelupas atau haus di tempat-tempat, kami mencadangkan menyewa pro yang dilengkapi dengan selamat untuk menghapuskan penamat lama, habuk, dan puing-puing dan kemudian membetulkannya.

Dapatkan lebih banyak masa untuk melakukan apa yang anda sukai di dek komposit Seven Trust. Alternatif kayu yang mesra alam dan mesra alam, Seven Trust decking menawarkan kehangatan dan rayuan kayu keras semula jadi tanpa semua masa dan perbelanjaan penyelenggaraan. Pilih dari pelbagai warna, kemasan dan pilihan yang sesuai dengan gaya dan anggaran anda.

Dek komposit adalah alternatif penyelenggaraan rendah yang rendah kepada kayu. Industri ini mengalami kesakitan yang semakin meningkat dalam dekad yang lalu, tetapi bahan-bahan terus bertambah baik dan jumlah produk berkualiti di pasaran meningkat setiap tahun. Sepuluh tahun yang lalu, terdapat hanya 10 pilihan, dan kini terdapat lebih daripada 50 produk pelapis gabungan komposit yang tersedia, tetapi jika anda ingin membeli papan dek gabungan harga terbaik , anda boleh memikirkan kayu komposit Seven Trust dek.

Post sebelumnya: DIY cahaya LED cahaya
Post seterusnya: Kos Komposit Plastik Kayu

Tinggalkan komen

Alamat e-mel anda tidak akan diterbitkan.

Produk berkaitan tahan api PVC