PVC Fireproof Decking

pembekal dek wpc

Home»Produk PVC»pembekal dek wpc

pembekal dek wpc

Pembekal Dek WPC Terbaik di China

Komposit plastik kayu, seperti nama yang dicadangkan, berbeza dari rakan-rakan sintetik mereka kerana mereka mempunyai komponen organik dalam campuran mereka. Seperti yang dijelaskan oleh Konvensyen Antarabangsa Persatuan Sains dan Teknologi Kayu, pengeluar membuat produk komposit plastik kayu dengan "mencampurkan tepung kayu dan plastik untuk menghasilkan bahan yang boleh diproses sama dengan produk berasaskan plastik 100%." ​​Penambahan kayu yang sebenar tepung memberikan produk bijirin dan tekstur yang lebih realistik daripada semua rakan plastiknya.

Produk komposit plastik kayu menjadi berwarna atau bahkan berubah warna. Sepanjang proses yang berkekalan, sedikit nada kulit permukaan permukaan mungkin akan menghilangkan permukaan produk WPC yang sebenarnya, yang mungkin menjejaskan kawasan berhampiran. Sila pergi mudah, yang tidak akan memberi kesan kepada warna. Masalah sebenar yang berkurangan.

Pembekal Deck WPC di China

Tujuh Amanah adalah salah satu pembekal pengilang wpc terbaik di China. Kami terutamanya terlibat dalam pengeluaran serta perdagangan asing yang berkaitan dengan bahan komposit plastik kayu yang dapat dikitar semula, bersama-sama dengan pemikiran alternatif kayu yang berprestasi tinggi terutamanya berkaitan dengan penghiasan luar, pagar, pagar keselamatan.

Kita semua biasanya menghormati kualiti yang tinggi sejak adanya perniagaan, serta memasarkan peningkatan sebenar melalui teknologi serta teknologi. Serta item kami telah menyerahkan akreditasi program berkualiti tinggi ISO9001. Selain daripada mendapatkan pembelian hebat dalam pasaran rumah tangga, barang-barang kami juga dieksport untuk pasaran di luar negara, contohnya Sepanyol dan juga Amerika Syarikat.

Kini, kita semua mencari kerjasama sebenar bersama pelanggan isi rumah dan antarabangsa. Kami semua akan memberi anda sokongan yang terbaik untuk mempunyai tujuan untuk berkongsi kebaikan serta menubuhkan persatuan syarikat jangka panjang serta mantap bersama pemborong di seluruh dunia.

Post sebelumnya: lantai komposit plastik kayu
Post seterusnya: harga untuk pengkompaunan komposit

Tinggalkan komen

Alamat e-mel anda tidak akan diterbitkan.

Produk berkaitan tahan api PVC