PVC Fireproof Decking

pengeluar dek komposit kayu

Home»Produk PVC»pengeluar dek komposit kayu

pengeluar dek komposit kayu

Eco Freindly Composite Wood Dcking Manufacturers

Dek komposit adalah alternatif kepada dek kayu semua dan diperbuat daripada bahan-bahan yang boleh termasuk plastik kitar semula dan buluh dan serat kayu. Banyak produk penapisan sintetik atau komposit telah berkembang sebagai gambaran alam sekitar di mana kita hidup dan hijau, eko dan LEED berkelayakan atau diperakui.

Memanfaatkan teknologi yang menawarkan perlindungan terhadap kemerosotan UV dan penyerapan air. Komposit adalah campuran polietilena dara dan daur ulang tinggi daur ulang dan debu kayu. Kitar semula dan plastik semula dan kayu buangan. Kebanyakan bahan mentah ini berasal dari beg plastik runcit, filem plastik, dan serat kayu sisa.

Jika anda berfikir untuk membina sebuah dek untuk halaman belakang anda atau menggantikan dek kayu anda yang sedia ada, maka anda mungkin akan mempertimbangkan pengkompaunan komposit. Walau bagaimanapun, tidak semua bahan pengikat komposit dibuat sama! Kualiti beberapa jenama terkenal telah terbukti kurang daripada yang diiklankan. Oleh itu, siapa pengeluar pengikat kayu komposit yang terbaik?

Pengeluar Kayu Komposit Dcking

Tujuh Amanah. Salah satu pengeluar pengilang kayu komposit yang terbaik di dunia, yang berpangkalan di Shanghai, China dan ditubuhkan pada tahun 2008, adalah pengeluar utama pengukir kayu komposit. Dek komposit kayu kami dibuat dengan mengitar semula kayu sisa, balut pallet yang ditanggalkan, dan beg kedai runcit plastik. Seven Trust WPC Decking boleh didapati dalam lima julat produk, semua direka dengan teliti untuk menyerupai kayu asli dalam warna dan tekstur. Kerana dek kayu komposit mengandungi serat kayu semulajadi, pudar sedikit akan berlaku dengan pendedahan kepada cahaya matahari dan kelembapan.

Tujuh Amanah menggabungkan ciri-ciri yang terbaik dari dek plastik dan dek. Diperbuat daripada serat kayu balak 60% dan plastik HDPE yang dikitar semula 30%, Seven Trust juga mempunyai bahan tambahan, pelindung UV dan penghalang acuan (sesuai untuk pengkompaunan kolam komposit). Bahan-bahan dipanaskan, bertekanan dan diekstrusi ke dalam bentuk pengukir. Tujuh Amanah tidak mempunyai formaldehid dan tidak ada rawatan kayu yang berbahaya.Kami fikir ia adalah pengikat komposit terbaik di pasaran untuk keadaan pasaran:

95% bahan kitar semula
penyelenggaraan ultra rendah
pemasangan super mudah
bahan bukan toksik
Waranti 15 tahun.

Post sebelumnya: panel pagar komposit
Post seterusnya: sistem pagar komposit

Tinggalkan komen

Alamat e-mel anda tidak akan diterbitkan.

Produk berkaitan tahan api PVC