PVC Fireproof Decking

pengeluar dek komposit

Home»Produk PVC»pengeluar dek komposit

pengeluar dek komposit

Pengeluar dek komposit utama di China Market

WPC juga boleh digunakan dalam membangkitkan bahagian tepat di mana ia dibuat dengan menggabungkan tepung kayu serta bahan yang menyediakan bahan-bahan yang boleh disediakan seperti 100% produk berasaskan plastik. Sekitar setengah daripada bahan komersial yang digunakan di Amerika cenderung berasaskan kayu; Oleh itu, sebenarnya mendapati bahawa pasaran WPC sebenarnya sebenarnya bukanlah kejutan. Perkembangan sebenar yang berkaitan dengan dek WPC dalam keadaan sebenar.

LEADING CHINA COMPOSITE DECKING MANUFACTURERS

Tujuh Amanah yang berpangkalan di Shanghai, China, adalah pengeluar utama pengukir kayu komposit. Ia adalah anak syarikat dari kumpulan produk bangunan Tamko. Seven Trust Composite Decking, yang diperbuat daripada bahan kitar semula, boleh didapati dalam empat warna: Cedar, Redwood, Weathered Wood, dan Cape Cod Gray. Rintangan slip melebihi garis panduan ADA. Rintangan slip dicapai melalui kesan bijirin yang benar-ke-hidup, yang dihasilkan oleh proses pengacuan mampatan. Sebagai tambahan kepada aplikasi kediaman, Decking WPC Tujuh Amanah digunakan di dermaga laut, kelab golf, dan resort ski.

Syarikat Tujuh Amanah melakukan analisis bersama-sama dengan pembelian dalam bahan plastik kayu. Inovasi teknologi utama yang luar biasa telah dibentangkan secara langsung dalam membantu faktor produk bersama-sama dengan proses kawalan, yang merupakan kelebihan yang baik terhadap kemajuan yang direka dengan baik daripada produk organik terbaru kami serta penyelesaian.Seven Trust adalah salah satu pengukir komposit plastik kayu terbaik pengeluar di China.

Sekiranya anda berminat dengan produk kami atau ingin membincangkan pesanan tersuai, sila hubungi kami. Kami tidak sabar-sabar untuk membentuk hubungan perniagaan yang berjaya dengan pelanggan-pelanggan baru di seluruh dunia dalam masa terdekat.

Post sebelumnya: Bahan Binaan Komposit
Post seterusnya: Pagar komposit

Tinggalkan komen

Alamat e-mel anda tidak akan diterbitkan.

Produk berkaitan tahan api PVC