PVC Fireproof Decking

reka bentuk dapur dek luar

Home»Produk PVC»reka bentuk dapur dek luar

reka bentuk dapur dek luar

Kerana dapur biasanya tempat yang paling sibuk di dalam rumah, anda akan mahu lantai yang memakai dengan baik juga. Kanak-kanak, haiwan kesayangan, lalu lintas kaki yang berat dan tumpahan dapur semua boleh mengambil tol, jadi apabila kami membuat pilihan reka bentuk dapur dek luar , fikirkan ketahanan lantai dan kemudahan penyelenggaraan.

Teruskan, lepaskan kasut anda dan berdiri di atas lantai di kaki stok anda. Adakah ia selesa? Sekarang letakkan kasut anda dan pergi berjalan-jalan. Bagaimana bunyi lantai? Dapur hari ini lebih terbuka dan lebih besar daripada sebelumnya, dan itu boleh membuat masalah bunyi. Permukaan keras boleh bukan sahaja keras pada kaki, tetapi sangat bising.

reka bentuk dapur dek dek luar

reka bentuk dapur dek luar Saiz akan didorong oleh lokasi dek anda dan anggaran anda. Ruang kecil, dek kecil. Anggaran kecil, mungkin dapur kecil. dek yang direka dengan baik mesti meningkatkan keindahan dapur anda. untuk reka bentuk dapur dek luar , Pada pendapat saya kayu bukanlah satu-satunya bahan penghiasan yang tersedia. Jadi, apa yang ada?

Bentuk dek anda mungkin ditentukan oleh reka bentuk rumah anda. Memaksa dek pusingan, melengkung dengan pagar diukir ke rumah moden Midcentury linear mungkin memaksa ia menjadi sesuatu yang tidak, atau hanya kelihatan teruk daripada tempat. Ikut garis, perkadaran dan seni bina rumah anda, jadi ia adalah lanjutan semula jadi; peralihan mulus dari dalam ke luar, Selaras dengan reka bentuk landskap di sekeliling.

reka bentuk dapur dek dapur luar

Jika anda akan menggunakan dek anda, Jika anda mempunyai kemahiran DIY, terutamanya pada waktu petang, anda perlu menggunakan lampu secara strategik. Selain memberikan suasana yang tertentu, ia menjadi isu keselamatan. Mengetahui di mana anda memerlukannya, jenis lekapan, dan berapa banyak pencahayaan yang anda perlukan untuk dek anda mempengaruhi reka bentuk dan belanjawan. Lampu suria mungkin tidak cukup terang, dan lampu LED masih perlu kabel. Sekiranya anda tidak mempunyai kemahiran DIY, seorang juruelektrik perlu memasang wayar dan memasang lampu anda.

Post sebelumnya: pagar dek luaran
Post seterusnya: idea-idea reka bentuk gelanggang taman

Tinggalkan komen

Alamat e-mel anda tidak akan diterbitkan.

Produk berkaitan tahan api PVC