PVC Fireproof Decking

reka bentuk tebal untuk taman-taman kecil

Home»Produk PVC»reka bentuk tebal untuk taman-taman kecil

reka bentuk penapisan untuk taman-taman kecil

Decks menyediakan ruang tamu luaran yang sesuai untuk hosting parti-parti kecil, makan malam keluarga, atau hanya untuk duduk dan menikmati di luar rumah. Halaman kecil menyediakan sedikit halangan untuk membina sebuah dek bersaiz baik. Mempunyai halaman kecil tidak bermakna anda perlu menggunakan tangga sahaja untuk keluar dari rumah, reka bentuk penghiasan untuk taman-taman kecil , Decks boleh disesuaikan mengikut saiz halaman.

Sama ada halaman belakang rumah anda adalah besar atau kecil, reka bentuk penghiasan untuk taman-taman kecil , menambah dek untuk itu boleh jazz up di luar rumah anda dan meningkatkan nilai rumah anda. Anda boleh menambah dek hampir di mana-mana di luar, jadi sama ada anda memerlukan tempat yang jauh dari rumah atau tempat untuk panggangan, sambil menambah dek boleh menyelesaikan masalah.

Dek asas tidak mengambil banyak ruang. Piawaian untuk menghias biasanya memanggil dek untuk cukup besar untuk menubuhkan meja sambil membenarkan ruang berjalan. Dimensi rata-rata adalah 8 kaki dengan 12 kaki, dengan dek lebih panjang daripada yang mendalam. Saiznya boleh diselaraskan untuk memenuhi keperluan halaman, tetapi harus cukup besar untuk area tempat duduk jika Anda berniat menggunakan dek sebagai lebih dari satu jalur.

Jika halaman anda kecil atau anda cuba mencipta ruang luar asas, simpannya mudah dan buat dek asas, dek komposit untuk taman-taman kecil seperti dek yang dibangkitkan atau platform. Dek yang dibekalkan biasanya banyak kaki dari tanah, biasanya terdapat di rumah berpecah-belah, dan sering dibina sebagai kawasan berjalan kaki terus dari rumah di mana pintu tidak berada di aras tanah. Geladak yang dibina biasanya mempunyai sekurang-kurangnya satu tangga tangga dari tanah ke geladak, tetapi geladak platform biasanya rendah ke tanah, tanpa memerlukan tangga, dan sering kali dicipta sebagai geladak berkembar, diletakkan di tempat lain di halaman.

Post sebelumnya: papan decking murah
Post seterusnya: panel komposit luar mesra alam

Tinggalkan komen

Alamat e-mel anda tidak akan diterbitkan.

Produk berkaitan tahan api PVC