PVC Fireproof Decking

sistem pagar komposit

Home»Produk PVC»sistem pagar komposit

sistem pagar komposit

Bagaimana Membina Sistem Fencing Vomposite

Pagar kayu-plastik adalah produk revolusioner dan mesra alam. Ia adalah satu-satunya teknologi di dunia sekarang, menggunakan kayu dan plastik untuk menggantikan kayu. Dan ia juga sesuai untuk bahan asas pengeluaran industri besar-besaran. Sebagai bahan corak baru, pagar kayu plastik mempunyai banyak merit yang kayu keras biasa tidak dapat muncul, seperti: bukti air, tahan kakisan, serangga-musnah, tidak memerlukan penyelenggaraan, mesra alam, kitar semula, dan mudah dipasang.

Kelebihan:

1. CE / ROHS / ASTM diluluskan
2. bebas daripada eko
3. Waranti 10 tahun
4. Pemeliharaan yang rendah
5. pemasangan mudah

Bagaimana Membangun Sistem Fencing Komposit

Dikatakan bahawa pagar yang baik membuat jiran yang baik. Kami boleh membina pagar yang baik untuk anda supaya anda dapat menjadi jiran yang baik. Kami memasang sistem pagar komposit plastik kayu.

Sama ada pagar aluminium, kayu, vinil atau pagar pautan rantaian, pemasangan perumahan atau keselamatan, Pagar plastik kayu boleh menghasilkan pagar berkualiti atau pintu yang dibina untuk terakhir. Kami adalah syarikat pagar yang bertauliah yang bersedia untuk melayani pelanggan kediaman atau komersil. Kami menawarkan pilihan produk pagar yang tidak tertandingi dalam pelbagai gaya kontemporari dan klasik. Apa jenis pagar yang anda perlukan, kami boleh menampung anda.

Di Shanghai Seven Trust Industry Co., Ltd, orang yang paling penting di syarikat kami ialah anda pelanggan. Kami membantu anda membuat keputusan mengenai keperluan pagar anda. kami berada di sini untuk membantu anda menentukan pagar yang betul yang memenuhi keperluan anda. Perkhidmatan pelanggan kelas satu adalah misi syarikat kami.

Di atas semua, gaya pagar yang anda pilih harus memenuhi dua tujuan utama. Pagar itu mestilah menarik dan berfungsi secara visual. Pagar profesional oleh Pagar Northeastern akan mewujudkan suasana yang anda inginkan untuk halaman dan ruang anda. Pagar kami boleh dilihat di seluruh rantau timur laut New York yang memberikan privasi, keselamatan dan kecantikan yang tahan lama.

Post sebelumnya: pengeluar dek komposit kayu
Post seterusnya: lantai komposit plastik kayu

Tinggalkan komen

Alamat e-mel anda tidak akan diterbitkan.

Produk berkaitan tahan api PVC