Detail Blog

1. Ejen kami adalah dari pelanggan kami, yang bermaksud kami perlu membina kepercayaan bersama oleh perintah percubaan terlebih dahulu.

2. Hubungan kami dengan ejen adalah hubungan penjual pembeli. Ejen membeli dari kami dan menjual semula di pasaran tempatan mereka.

3. Kami membantu ejen untuk menjual produk di pasaran mereka dengan menawarkan saluran jualan kepada mereka.

4. Kami mempunyai pasukan e-dagang profesional untuk membantu ejen mempromosikan produk di pasaran tempatan mereka.

PVC adalah resin termoplastik yang merupakan salah satu plastik yang paling banyak digunakan di dunia. PVC secara tidak sengaja dicipta pada tahun 1800-an dan telah digunakan sejak tahun 1920-an. Semasa tahun 1950-an, PVC mula dihasilkan dalam jumlah besar apabila penggunaan inovatif baru dicipta. Ia menawarkan pelbagai ciri dan pelbagai ciri, dan menyumbang secara signifikan kepada gaya hidup moden yang kita semua nikmati.
Semua produk TOPCO termasuk produk PVC Cellular dan moldings PVC adalah 100% boleh dikitar semula. Faedah kitar semula bahan binaan PVC termasuk mengurangkan sisa pelupusan sampah, mengurangkan tenaga terkandung, dan mengurangkan kesan daripada penuaian atau perlombongan.
Foam PVC mempunyai penampilan kayu asli yang boleh didapati di kedua-dua bijirin yang licin dan kayu. Memasang kot cat menambah stik berus yang memberikan corak penampilan kayu asli. Polipropilena mempunyai penamat yang memberikannya sedikit bersinar. Polipropilena perlu disediakan secara khusus untuk menerima cat. Selalunya sekeping trim perlu dipesan untuk tujuan khusus ini. Dalam kerja-kerja kilang polipropilena yang dibentuk, bahagian itu tidak boleh dipangkas atau direka bentuk. Ia tidak menawarkan kelenturan PVC.
Sebagai bahan plastik utama untuk pasaran pembinaan, PVC digunakan untuk membuat tingkap, tepi, lantai dan paip lebih tahan lama dan kos efektif. Lembaga buih PVC memerlukan penyelenggaraan yang kurang, mengusung dan mengatasi bahan alternatif, dan menjadikan perumahan yang berkualiti lebih murah. Papan buih PVC kelihatan dan berfungsi seperti kayu tetapi lebih tahan lama daripada kayu. Dengan papan buih PVC anda dapat melihat tradisional tanpa penyelenggaraan yang berterusan. Produk acuan PVC juga boleh didapati di syarikat kami. Selamat datang lawatan anda.
Anda boleh membina pagar langkah jika sudutnya besar, jika sudutnya kecil, pagar biasa boleh diperbaiki.
Jawatan pagar PVC ditetapkan dalam konkrit di dalam tanah dari 24 hingga 36 inci dalam dan dalam beberapa kes simen diletakkan di dalam jawatan dengan re-bar untuk kekuatan yang luar biasa. (Ini tidak disyorkan untuk ternakan kerana ia menjadikannya terlalu kuat.)
Ia lebih kuat, bertahan lebih lama, lebih selamat, kelihatan lebih baik, dan kos kurang dari masa ke masa. Ia boleh dikenakan harga yang sama seperti atau lebih daripada kayu pada mulanya bergantung harga kayu tempatan, jenis kayu dan gaya pagar atau geladak tetapi sepanjang hayat ia adalah sekitar satu pertiga daripada kos.