Pagar PVC

Pagar PVC

* Sampel penghantaran:

Kami menawarkan sampel percuma kepada pelanggan di seluruh dunia, dan pelanggan berkongsi kos ekspres antarabangsa dengan kami. Secara umum, kami menghantar sampel oleh DHL, FEDEX, UPS, TNT, ARAMEX, dll ...., masa penghantaran akan berlangsung sekitar 3 ~ 5 hari ke negara dan daerah yang berlainan.

* Penghantaran barang:

Semua barangan kami disesuaikan mengikut keperluan pelanggan yang berbeza seperti warna, panjang, saiz, dan sebagainya ...., oleh itu kami tidak memegang stok dan kami memerlukan masa pengeluaran.

Bergantung pada kuantiti yang berlainan, kami memerlukan masa 15 ~ 40 hari untuk pengeluaran. Kemudian masa penghantaran laut juga akan mengambil masa kira-kira 30 ~ 45 hari.

Jika anda berada di Eropah / Amerika Utara / Timur Tengah, jumlah masa utama dari anda membayar deposit sehingga anda menerima barang harus sekitar 60 hari.

Jika anda berada di Asia, jumlah masa yang diimport dari anda membayar deposit sehingga anda menerima barang harus sekitar 35 hari.

Jika anda berada di Afrika, jumlah masa utama dari anda membayar deposit sehingga anda menerima barang harus sekitar 70 hari.

Kaedah penghantaran utama kami adalah perkapalan laut.

Ejen perkapalan kami bekerjasama dengan semua syarikat perkapalan yang besar di dunia, jadi kami mampu menghantar barang ke mana-mana pelabuhan di dunia.

Kami biasanya menghantar barang ke pelabuhan laut utama di kawasan pelanggan, maka agen tempatan pelanggan akan mengambil barang di pelabuhan.

Kategori : Polyvinyl chloride

Tags : Kesihatan, Murah, Tahan Lama, Hijau, ECO

Bahan PVC adalah pilihan popular untuk pagar. Pagar PVC memerlukan sedikit penyelenggaraan, tahan lama dan boleh bertahan selama bertahun-tahun. Pagar PVC boleh didapati dalam pelbagai gaya dan warna, dengan pilihan putih yang paling popular. Memandangkan pagar di luar bersaing dengan angin, hujan dan unsur-unsur lain; pagar terikat untuk mendapatkan kotor, suram dan memerlukan pembersihan menyeluruh. Membersihkan pagar PVC putih anda boleh memulihkan rupa prestijnya.

Pagar PVC, adalah penyelenggaraan yang agak rendah dengan pembersihan tetap. Tiada bahan kimia yang keras diperlukan untuk mengeluarkan tanda peluru dari pagar dan anda tidak perlu menyewa perkhidmatan pembersihan.

Tempat asal

Shanghai, China (tanah besar)

Bahan

Polyvinyl Chloride

Warna

Putih

ciri-ciri

Kalis air, tahan retak, anti-kakisan

Ketinggian

72 ", 76"

Lebar

Terdapat 72 ", 96"

Post

5 "x5"

Cap

New England (C51)

Kereta api

(A14, A02, A02B)

Tengah & Bawah

2 "x 6"

Teratas

2 "x 3-1 / 2"

Picket

1-1 / 2 "x1-1 / 2" (A11)

Papan-papan

(A03) 11 "x7 / 8", Lidah & Alur

U Channel

7/8 "x3 / 4" (A27)

 1. avatar

  Matthew Carroll berkata:

  Dari UK

  Lantai agak licin, berkualiti, warna cantik, sangat tebal, sangat puas.

 2. avatar

  Ford berkata:

  Dari Australia

  Lantai adalah seperti yang baik sebagai gambar, bernilai harga, juga sangat cantik, perkhidmatan jualan bagus.

 3. avatar

  Surender Yadav berkata:

  Dari India

  Dek WPC sangat baik dalam kualiti, sangat mudah untuk dipasang, penghantaran cepat dan sangat murah.

Produk Berkaitan

Tinggalkan komen

Alamat e-mel anda tidak akan diterbitkan.